maanantai 5. maaliskuuta 2012

Happy bday to me!

A Year Older and not a Penny Richer! (suom. vuotta vanhempi eikä penniäkään rikkaampi)

Vaikka joskus vanhenemisen suhteen tuntuukin juuri tuolta, niin onneksi se ei ihan pidä paikkaansa. Kukkaro ei ole viime vuodesta täyttynyt lainkaan, mutta rikkaampi olen silti monella tapaa! :) Välillä pukkaa pahemmanlaatuista ikäkriisiä tässä huiman 26-vuoden kynnyksellä (se on jo melkein 30!), mutta liittyy vanhenemiseen paljon kivaakin. Tänään keskitytään niihin hyviin asioihin. En missään nimessä haluaisi olla enää parikymppinen tytönheitukka monenlaisine epävarmuuksineni. Tietenkin epävarmuuksia löytyy yhä, mutta monella tapaa koen, että uskallan nykyään elää enemmän sellaista elämää kuin todella haluan.

Merkittävän rajapyykin kunniaksi ostin itselleni synttärilahjan! Löysin Carlsonin alennusmyynneistä Aarikan suloisen talouspaperitelineen.


Toisenkin lahjan sain jo etukäteen, kun Pete osti minulle ihanan vanhan prinsessatuolin. Tuoli on vielä alkuperäislookissaan, mutta Peten on tarkoitus tuunata siitä mintunvihreä unelma. Myös istuinkangas lähtee luultavasti vaihtoon. Love it!


Synttäreitä en ole vuosiin osannut juhlia. Tänäkin vuonna juhlat jäävät väliin, mitä nyt isä ja äiti tulevat illalla kahville. Keskiviikkona keitän sit (pyynnöstä) synttärikahvit parille kaverille. Tällöin pääosassa taitaa kuitenkin olla toistemme tapaaminen ylipäätään.

26 kuulostaa paljon vanhemmalta kuin 25! Onneksi ikä on vain numeroita. (Tosin olo ei viime aikoina muutenkaan ole ollut noita lukuja nuorempi...) Kaikesta huolimatta, hyvää syntymäpäivää minulle! :)

2 kommenttia:

  1. Kiitos! :) Harmi ettei satuttu samoille leireille kesällä... Ois ollu kiva hengailla taas Hirvijärvellä.

    VastaaPoista