keskiviikko 6. lokakuuta 2010

Trendi ja Eeva Kolu

Tykkään tosi paljon lukea naistenlehtiä. Harrastan sitä erityisesti silloin kun mies on työreissuilla (niinkuin nyt) ja minulla iltaisin yksinäistä. Olen jo vuosia ollut on-off Trendin tilaaja, enkä osaa päättää olenko jo kasvanut yli siitä. Välillä lopetan tilaukseni, mutta yleensä kuitenkin aina ostan lehden irtonumerot. Lokakuun numeroa lukiessani tuli taas sellainen tunne, että Trendi on hyvä lehti edelleen ja rakastuin jälleen Eeva Kolun muotikolumniin! Eeva on aivan loistava! Tänään vasta tajusin, että hän luultavasti pitää blogia ja olin oikeassa :)
Tässä osoite muille kiinnostuneille:
http://kaikkimitarakastin.blogspot.com

Muita lempilehtiä ovat tietysti sisustuslehdet, joita yleensä en raaski ostaa vaan luen äidin luona. Olivia lehti on Trendin lisäksi kestosuosikki ja lisäksi ostan satunnaisesti MeNaisia ja Annoja sekä urheiluaiheisia lehtiä. Viimeksi mainittujen ideana on toimia urheiluinnostajina, mikä yleensä toimiikin muutaman päivän, mutta parempi sekin on kuin ei mitään!

Nyt lukuvuorossa siis nämä. Fit ei kylläkään motivoinut minua tänä aamuna jumppaan :o

Tänään iltapäivällä on graduni tutkimussuunnitelman esittely ja olen hermoillut sitä jo varmaan viikon. Jostain syystä sitä aina epäilee omia kykyjään ja on aivan varma että työ lytätään. Mistä saisi sellaista positiivista itseluottamusta tutkimustyöhön? Monet tulevat seminaariin heikommilla versioilla ihan tyytyväisinä ja iloisina, eivätkä edes tajua epäillä kykyjään. Ystäväni graduohjaaja oli heidän seminaarissaan painottanut, että tämä juuri on naisten perusongelma. Ja niinhän se menee. Se on kovin surullista ja väärin, että naiset usein turhaan vähättelevät omia taitojaan tutkijoina, mutta miten omia ajatuksiaan pystyy muokkaamaan? Ei ole itseluottamusta eikä motivaatiota.

Saa nähdä kuinka tytön käy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti