maanantai 27. helmikuuta 2012

Oskari-kaunottaret

Katselin aamulla digiboksilta yöllisiä Oscar-juhlia ja mitä ihania asuja siellä olikaan!

Tässä omat suosikkini:

Michelle Williams.

Tina Fey.

Milla Jovovich.
 Melko klassisia, mutta juuri sen takia niin upeita.

Ps. Muutto meni hyvin ja kotia yritetään kovasti laitella. Sekamelskaa luvassa vielä ainakin pari viikkoa, mutta hyvä siitä tulee. Kuopiolaisia siis ollaan!

3 kommenttia:

  1. Voi Laura, järkkyttävän ihanaa blogia pidät!! :) <3 Tosi kiva lukee näitä sun postauksia, niin tietää mitä sulle ja Petelle kuuluu :) äippäs kerto tästä jo uutenavuotena, mutta nyt vasta oon perehtyny paremmin tähän sun blogiin! just tähän kohtaan oli pakko kirjottaa, kun huomasin että mullakin oli ihan samat lempparit näissä Oscar-asuissa! varsinkin tuo Milla Jovovichin valkoinen unelma! :) ps. ihanaa nyt kun taas asutte Kuopiossa, niin toivottavasti nähtäis useemmin! =) Terkkuja Petelle! -Verna

    VastaaPoista
  2. Onpa ihana kuulla et jonkun mielestä tää blogi on kiva! :) Ihan tosiaan sukulaisille ja kavereille (ja itselle) lähinnä kirjoittelen sekalaisista jutuista. Nyt kun asutaan Kuopiossa niin motivaatiota kirjoittamiseen ei niin paljoo ole kun täällä asuu niin monet, mut Joensuun kaverit toivoivat et jatkaisin.

    Tosiaan Oscar-puvut oli aivan upeita tänä vuonna! :)

    Uskon, et nähdään useammin nykyisin kun täällä asutaan. Voidaan vaikka käydä kahvilla joku päivä tässä! Terkkuja kotiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kerrotaan varpilla! :) ja vois tosiaan käydäkkin ja vaihtaa enemmän kuulumisia! ja kyllä minäkin ainaki luen uusimmat päivitykset, tsemppiä motivaation löytämiseen! :)

      Poista