lauantai 3. maaliskuuta 2012

Pakotettu taukoon

Tulin vain kertomaan, että hengissä ollaan, mutta blogitauko tulee väistämättä. Olen muuttohulinoissa hävittänyt kameran piuhan, joten en saa mitään kuvia koneelle. Kuvattomat postaukset taas ovat mielestäni aika puuduttavia. Tauon aikana pystyn myös pohtimaan tämän blogin tulevaisuutta. Välillä tuntuu hieman turhauttavalta bloggailla vanhalla pokkarikameralla. Haluaisin kovasti paremman kameran, mutta ihan lähitulevaisuudessa tämä haave ei tule täyttymään. Jossakin muodossa aion blogia jatkaa, mutta mietin vielä millaisessa.

Muutto on siis takanapäin (huh) ja remontti kesken. Meillä on tällä hetkellä kiva pikku yksiö, kun sänky sijaitsee olkkarissa. Toinen makuuhuone on jo maalattu ja se on täynnä laatikoita. Toinen makkari on rempan alla. Viimeisenä laitamme kuntoon olohuoneen. Vaikka koti on vielä vaiheessa, tuntuu se silti yllättävän kotoisalta! En ole moneen asuntoon kotiutunut näin nopeasti, mikä on varmasti hyvä merkki. :)

Myös Kuopio tuntuu ihan hyvältä. Joensuuhun ei ole ikävä, paitsi ihan kamala ikävä kavereita siellä. Kuten pelkäsin, minulla on täällä havaittavissa pientä sosiaalista vajetta. Olen sellainen luonteeltani, että tarvitsen muita ihmisiä ympärilleni päivittäin. Uskoisin, että pikkuhiljaa Kuopiossakin nämä asiat löytävät uomansa.

Ensi viikolla Petelläkin on hiihtoloma ja toivottavasti remontti etenisi hyvää vauhtia! (Toki tarkoituksena on myös lomailla, ei vain huhkia...) Kaikenlaista hauskaa tiedossa ensi viikolle! Mittariin tulee maanantaina vuosi lisää, minkä kunniaksi ostin itselleni tänään kolme syntymäpäivälahjaa. :) Peteltä sain aivan upean vanhan tuolin, minkä hän kunnostaa minulle. Kuvia tulee sitten myöhemmin.

Hyvin menee, mutta menköön!


2 kommenttia:

  1. Ihanaa saada sulta postausta! Ja kovasti odotetaan remppa yms. kuvia!! :)

    VastaaPoista
  2. Yritän löytää sen piuhan mahdollisimman pian! :)

    VastaaPoista