maanantai 6. helmikuuta 2012

Ikean kankaat

Olen nyt jumissa tässä aiheessa "värikkäät sisustustyynyt", pahoittelen. Löysin Ikean sivuilta todella edullisia ja söpöjä kankaita, joista tulisi ihania tyynyjä! Katsokaa vaikka itse! Toinen edullinen vaihtoehto on tietenkin etsiä kauniita kankaita kirppareilta, mutta se on aina tuurista kiinni. Nämä Ikean kankaat ovat kaikki 5,95 e/metri eli sopii myös pienelle budjetille!


 Minulla on ollut aina hieman kaksijakoinen suhtautuminen Ikeaan. En pidä siitä, että edullista tavaraa myyvänä ketjuna, laatu ei kaikissa tuotteissa ole korkea. Toisaalta, hieman hintavammat (mutta muihin liikkeisiin nähden silti edulliset) tuotteet ovat mielestäni hyvinkin kestäviä ja laadukkaita. Itse haluan ajatella myös ekologista puolta ostoksissani, minkä vuoksi ostan huonekaluja pääasiassa käytettyinä tai hyvälaatuisina.

Kuopioon on tulossa Ikea ensi kesänä ja tulen varmasti asioimaan siellä tarvittaessa. Pidän kovasti merkin monipuolisuudesta ja ajankohtaisuudesta. Myös edulliset hinnat ovat opiskelijalle mieleen. Täytyy vain olla tarkkana, ettei tule ostettua kertakäyttötavaraa. Onkohan Ikean kankaat tarpeeksi laadukkaita sisustustyynyihin?



 Sisustusasioista asuntoasioihin. Olen menossa tänään Kuopioon katsomaan varaamaamme vuokra-asuntoa. Teimme virheen kun sovimme ottavamme asunnon ilman käymistä paikan päällä, pelkän videon perusteella. Nyt Pete viestittää Kuopiosta ettei kämppä ole niin kivassa kunnossa kuin oletimme. Kuopiossa voimme yhdessä katsella asuntoa ja miettiä rauhassa vaihtoehtoja. Jospa siitä saisi pienellä kunnostuksella viihtyisän.

Olemme molemmat kotikeskeisiä ihmisiä ja haluamme, että koti on mieleinen. Onneksi omat huonekalut ja tekstiilit tekevät jo paljon. Pitäkää peukut pystyssä, että asuntoasiat järjestyvät! Olisi todella työlästä lähteä etsimään ihan uutta vuokra-asuntoa Kuopion hinnakkailta markkinoilta.
Erityisesti ihastuin tähän lintukankaaseen! (Evalotta)



Erilainen viikko siis tiedossa. Huomenna yritän tehdä gradua Kuopion yliopistolla. Hauska päästä näkemään millaiset gradutilat siellä on. Palaan Joensuuhun ja blogin pariin luultavasti vasta parin päivän päästä.

Mukavaa viikkoa!

3 kommenttia:

  1. Ikean kankaat on yllättävän laadukkaita. Meillä on verhot ikean kankaista ja sanoisinko, että jopa paremmat kuin Marimekon vastaavat. Marimekolla tosin onkin laatu viimeaikoina repsahtanut.. Varsinkin nuo Ikean paksut kankaat ovat laadukkaita.

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentista. Tämä on kyllä hyvä tietää! Taidankin suunnitella uuteen kotiin verhot sitten Ikean kankaista. :)

    VastaaPoista
  3. Ikean kankaat ovat laadukkaita ja edullisia. Tästä syystä meillä vaihtuukin verhot monta kertaa vuosessa...suosittelen kokeilemaan

    VastaaPoista