perjantai 3. helmikuuta 2012

Värejä, värejä!


Pää on tällä viikolla ollut hieman sekaisin useammastakin syystä, joten ainoa asia mistä saan selkeitä postauksia aikaiseksi, on sisustusjutut. Tämähän on onneksi minun oma blogini, joten voin kirjoittaa mistä ikinä mieleni halajaa! :) (Se viimeinen matkustuspostaus kuitenkin tulossa vielä illalla.)

Tällä hetkellä kevätmieleni ajattelee vain värejä, värejä ja värejä! Olin jo hieman salaa suunnitellut jotain uusia hankintoja uuteen kotiin, mutta tänään totuus iski vasten kasvoja kun selvisi, että joudumme maksamaan kahden kuukauden takuuvuokran oletetun yhden kuukauden sijaan. Jää hankinnat hommaamatta tältä erää, mutta ei hätä ole tämännäköinen! Nyt haaveilen uusista sisustustyynyistä, joita voi löytää hyvinkin edullisesti. Eikö ole ihania? :)



Nämä kyseiset yksilöt ovat verkkokaupasta Svenskt Tenn, jossa hinnat pyörivät huimissa luvuissa (n. 100 e per tyyny). Aivan ihana kauppa joka tapauksessa on kyseessä ja toimii hyvänä inspiraationlähteenä!



Tekstiilit ovat mielestäni kiva tapa tuoda värejä kotiin, koska ne voi suhteellisen helposti vaihtaa vuodenaikojen ja mielialan mukaan hillitympiin. Toisaalta, ihana väripilkku olisi myös joku todella värikäs huonekalu, vai mitä mieltä olette tästä:

Iloista viikonloppua kaikille! Meidän viikonloppuun kuuluu ainakin perhokerhoa (Pete), kuntosalia (minä), siivousta, pakkausta ja vieraita Kuopiosta. Eikä unohdeta tärkeintä (?): jännitysnäytelmä sunnuntai-iltana! Muistakaahan käydä äänestämässä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti