sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Kakkonen vai kuutonen?

Täällä on innokkaasti seurattu presidentinvaaleja, käyty kiinnostavia keskusteluja, fanitettu ja kauhisteltu. Onneksi toiselle kierrokselle pääsivät mielestäni kaksi parasta vaihtoehtoa, joten hyvä tuloksesta varmasti tulee. Toinen tulos miellyttäisi vielä toistakin enemmän, mutta ei siitä enempää. :) Jännittävä ilta tulossa! Onneksi Suomessa on demokraattiset kansanvaalit, joten lopputulos on joka tapauksessa oikea.

Meillä on ollut tosi kiva viikonloppu, mutta nyt hieman tunnelma latistui kun jouduin sanomaan heipat Petelle muutamaksi päiväksi. Hän suuntasi jo Kuopioon työhommiin ja minä jäin tänne pitämään kortteeriamme pystyssä. Ensi viikolla olisi opiskeltava ahkerasti ja aloitettava pikku hiljaa pakkaus. Voi kuinka vihaan muuttamista ja erityisesti pakkausta! Huokaisen seuraavan kerran helpotuksesta vasta kun olemme tavaroinemme uudessa kodissa kuun lopussa.

Meillä käy Joensuussa harvoin vieraita, mutta nyt saimme nauttia harvinaisempien ystävien seurasta pari päivää. Syötiin hyvin, seurusteltiin ja pelailtiin. Miehet eksyivät illalla vielä paikalliseen, mutta se ei haitannut. Saimme tyttöjen kesken jutella omia juttujamme pitkälle iltaan. Nämä kyseiset ihmiset ovat niitä Kuopioon muuton ehdottomia plussapuolia! :)



Vieraillamme oli pieni salamatkustaja yllärinä kyydissä mukana. Meillä on viime aikoina lähipiirissä alkanut kuulua aika paljon vauvauutisia, mikä on ihana asia. Samaan aikaan vauvauutisten paljouden kanssa on alkanut hieman ikäkriisiä pukata. Missä vaiheessa meistä tuli niin vanhoja, että tällaiset isot elämänmuutokset on tulleet normaaleiksi? Tietenkään kaikkien ei tarvitse haluta lapsia tai suunnitella perheenlisäystä vielä, mutta jo ajatus siitä, että se alkaa olla "ikäistemme" keskuudessa tavallista, kauhistuttaa hieman! :)

Tänään kävimme vielä ennen vieraiden lähtöä syömässä ihanassa kreikkalaisessa ravintolassa. Suosikkiannokseni on kreikkalainen kanasalaatti, koska mitään muuta en ole siellä vielä koskaan tilannut! Se on vain niin hyvää, että päädyn aina samaan tilaukseen. :)



Jännittävää iltaa ja ahkeraa tulevaa viikkoa teillekin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti