perjantai 10. helmikuuta 2012

Värikäs lipasto

Tuleva asuntomme on 20 neliön (ja yhden makuuhuoneen) verran isompi kuin nykyinen, joten olen alkanut miettiä, miten huonekalumme riittävät. Muistin, että vanha, jo varastoon hylkäämäni lipasto olisi hyvä lisä sisustukseen. Väritykseltään (tammenvärinen kansi, kuultovalkea runko) se ei enää miellytä, mutta pienenä kevätprojektina voisin maalata lipastosta mieleisen! Valkoinen olisi varma valinta, mutta paljon houkuttelee myös kirkkaat värit.

Eniten olen pyöritellyt päässäni niinkin räväkkää väriä kuin keltainen. Alla olevan kokonaisuuden löysin kivasta käsityö- ja sisustusblogista (osoite kuvan alla).

Kuva: http://thebrisingamen.blogspot.com/
Toinen mieleinen värivaihtoehto olisi joku sävy sinisen ja vihreän väliltä. Epäilen vain, että juuri haluamaani sävyä ei löydy maalikaupasta valmiina sekoituksena.

Kuva: http://www.olivialehti.fi/Blogit/Nelliinanvaatehuone/tabid/345/Post/6979/Default.aspx

Jos haluaisi pelata varman päälle, pitäisi valita valkoinen maali. Valkoista lipastoa voisi piristää hauskoilla ja värikkäillä nupeilla.

Kuva: http://elamanonnenhippusia.blogspot.com/2011/10/lipasto-tuunattuna.html
Jään vielä muutamaksi viikoksi suunnittelemaan projektiani, koska haluan ensin nähdä lipaston oikealla paikalla uudessa kodissa. Jos ja kun projekti etenee, tulee varmasti ennen-jälkeen-kuvat.

Tänään tulee Pete kotiin väsyneenä ensimmäisen työviikon jälkeen. Kuulemma kaikki on mennyt hyvin, mutta äänensävystä päättelin, että uudet haasteet töissä ja asuntostressi on tainneet viedä mehut miehestä. Aion olla viikonloppuna oikea kodinhengetär ja antaa miehen kerrankin vain olla. Saa nähdä malttaako hän.

Leppoisaa viikonloppua itse kullekin! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti