torstai 16. helmikuuta 2012

Hang it all






Need I say more?

Haaveilen Eamesin Hang it all -naulakosta, mutta hinta on sen verran suolainen (yli 300 euroa), että ehkä ensi elämässä. Aloin kartoittamaan millaisia vastaavanlaisia naulakoita nettikaupoista löytyy.

http://www.surpriseme.fi/epages/OVK.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/04082009-151028/Products/CN320
Tällaisen Saturnus-merkkisen naulakon löysin ja se kustantaisi 15,90 euroa. Leveys on vain 34 cm eli tarvitsisimme näitä kaksi kappaletta.

http://www.seitashop.fi/varikas-naulakko-p-835.html?manufacturers_id=6
Hieman kalliimpi olisi Seita-shopista löytämäni naulakko hintaan 37,90 euroa. Hyvä puoli tässä on, että se on tarpeeksi iso (60cm).

On kiva haaveilla designista, mutta todellisuudessa pidän siitä, että kotona on kirppislöytöjä ja kotikutoisia ideoita. Ja ideoita minulla ainakin riittää! ;) Eksyin eilen myös Finlaysonin nettisivuille ja mitä ihania tekstiilejä sieltä löytyikään. Haaveilu on hauskaa!

3 kommenttia:

  1. toi jälkimmäinen on mun mielestä jotenki kivempi :)

    VastaaPoista
  2. Näitä Hang it all naulakoita myy aika moni Englantilainen nettikauppa, jossa hinnat alle 100€. Eivät ole alkuperäisiä, mutta hyviä ja laillisia kopioita. Perustuu siihen, että tekijänoikeudet ovat rauenneet, joten muillakin valmistajilla oikeus niitä valmistaa.

    Esim:

    http://www.designersrevolt.com/en/product/Eames_Hang-it-all-Multicolour-CD618-1.php

    VastaaPoista
  3. Aika mahtava juttu, että kerroit tuosta osoitteesta! :) (Just tällä hetkellä rahatilanne näyttää niin heikolta ettei ehkä kolmen euron naulakkoonkaan olisi varaa, mutta tilanteet muuttuvat nopeasti. ;) ) Kiitos!

    VastaaPoista