keskiviikko 15. helmikuuta 2012

Säkkärällä hiukset sekä pää


Vietin tänään vähän kotiaamua: järjestelin paikkoja, tiskasin ja jaksoin pitkästä aikaa väkertää myös tukan kanssa. Ensimmäistä kertaa viikkoihin hiukset on nätisti eivätkä leiju sähköisinä pään yläpuolella. Silti selvisin koululle jo melko hyvissä ajoin. Hyvähyvä! :)


Koti alkaa näyttämään jo melkoiselta muuttoareenalta, mutta pari viikkoa pitää vain sietää. Vihaan pakkaamista (kukapa ei?) ja olen todella helpottunut sitten kun muutto on ohi. Tavaroiden purkaminen ja paikoilleen laittaminen uudessa kodissa on onneksi ihan mieluista puuhaa. Pete aloittaa ilmeisesti huomenna tapettien poistamisen yhdestä makuuhuoneesta ja viikonloppuna käymme ostamassa maalit. Olisipa ihana jos yksi huone olisi valmis sitten kun tavarat ja minä muutamme. Se helpottaisi kovasti ekoja päiviä, koska suurimman osan tavaroista voisi loppurempan ajaksi sulloa sinne.


Edelleen on kovin sekavat ajatukset muuton suhteen. Tuntuu, etten vieläkään tajua, että ihan pian muutamme, vaikka kokoajan innolla suunnittelen maalisävyjä ja sisustusta päässäni. Ehkä asia konkretisoituu vasta Kuopiossa. Onneksi Joensuun ystävät ovat luvanneet tulla käymään kevään mittaan kylässä. Päästään sitten esittelemään meille tärkeitä paikkoja ja voisi kai sitä Puijon tornissakin käydä ensimmäistä kertaa sitten ala-asteen! :) Kaikkea muutakin kivaa on keväälle suunnitteilla, kuten tyttöjen retki Tuusulaan viihdyttämään erästä tylsistynyttä pallomahaa.

Ajatukset siis säkkärällä muutosta ja keväästä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti