torstai 15. syyskuuta 2011

Omppupiirakkaa ja syysmyrskyjä

Onpa masentavia kelejä ollut viime päivinä! Tällaisista syyspäivistä en opi ikinä tykkäämään. Eilen yritin piristää itseäni ja Peteä leipomalla herkullista omenapiirakkaa.


Aika laihista! (Varsinkin höystettynä vaniljakastikkeella.)

Illat on menny lentopallokisoja katsellessa ja neuloessa. Ei puuttuisi piposta enää paljon! Onneksi olen salille saanut itseäni kammettua tällä viikolla paremmin kuin edellisellä. Tänään kävin pitkästä aikaa zumbassa ja oli tosi kivaa! Ne liikkeet on niin tyhmät että väkisin naurattaa ja mikäs sen parempaa kuin tanssia ja naureskella!

Huomenna menen kampaajalle leikkaamaan jonkinsortin otsatukkaa. En kuitenkaan sellaista ihan tasapitkää, koska se on jo kokeiltu eikä ollut minulle se paras vaihtoehto. Jotain vaihtelua on kuitenkin saatava! Loppuun arkinen päivän asu. En ole vielä kovin hyvä tuossa kameran kohdistamisessa... :D


Farkut: Stocker, Paita: Annin vanha, Kaulakoru: Ibero.

2 kommenttia:

  1. Moi! Saanko ton omppupiirakkaohjeen? Näytti aivan taivaalliselta! :) -Ida

    VastaaPoista
  2. Tietenki! En ole itse keksinyt vaan löysin kotikokki.net -sivuilta. Jos laitat googleen hakusanoiksi kotikokki ja omenapiirakka niin tulee ensimmäiseksi "kaikkien kehuma omenapiirakka". Oli hyvää!

    VastaaPoista