sunnuntai 18. syyskuuta 2011

Kesähame syksyllä

Ihastuin viime kesänä H&M:n rimpulahameeseen niin paljon etten malttaisi pakata sitä vielä varastoon. Tänään kokeilin hametta paksujen sukkahousujen ja saappaiden parina. Hyvin toimi eikä näyttänyt liian kesähameelta!


Villatakki: Benetton, Hame: H&M, Sukkahousut: Seppälä, Saappaat: Bianco.
Tämännäköisenä olin siis eilen kaupungilla. Käytiin ostamassa uusia kodinkoneita (tallentava digiboksi ja pyykinpesukone) toivottavasti monen vuoden tarpeisiin. Samalla löydettiin Petelle syytakiksi Espritin vihreä armeijahenkinen takki puoleen hintaan. En ollut ennen tajunnut, että Joensuun Aleksi 13 -liikkeessä on myös miesten osasto toisin kuin Kuopiossa. Siellä oli paljon kivoja ja laadukkaita vaatteita (lähinnä kesäisiä tietenkin) alennuksessa. Shortsitkin löydettiin, mutta ei sitten raaskittu ostaa, koska niille jäi paljon hintaa alennuksesta huolimatta.

Olen melkoisen onnellinen tallentavasta digiboksista! Saa nähdä koukuttaako se entistä enemmän telkkarin ääreen. Tavoitteena on, että tallentava ominaisuus karsisi turhanpäiväisten ohjelmien katsomisen pois eikä telkkarin ääressä vietetty aika lisääntyisi. Sen avulla voi katsoa vain sitä ohjelmaa mitä haluaa. Katsotaan miten käy. :)

1 kommentti:

  1. Miten sun tukka näyttää noin vaalealta?! ihan kuin oisit värjänny :)

    VastaaPoista