sunnuntai 4. syyskuuta 2011

Käsityöläiset

Pete on ihan oikea käsityöläinen, minulle innostus tulee yleensä vain näin syksyn koittaessa. Eilen korkattiin käsityökausi kun käytiin ostamassa kaupungilta lankoja, matonkuteita ja virkkukoukkuja. Illalla mentiin sitten ystävän luokse viettämään lauantai-iltaa villisti neulontavirkkauspiirin parissa. Kuulostaa tosi urpolta, mut oli ihanan rentouttavaa jutella mukavia, neuloa ja juoda teetä.



Pete virkkasi matonkuteista tuommoisen ihanan korin keskeneräisille neulomuksille. Minä taas aloitin säärystimiä. Katsotaan riittääkö kärsivällisyyteni saattaa työ loppuun. Tavoitteena olisi saada säärystin kumpaankin jalkaan!



Kaupunkiasuna Peten huivi, Stockerin farkut, Vagabondin kengät ja H&M:n takki. Laukku on näköjään ruma ja joutaa kirppiskasaan. :D
Ja löytyihän se torkkupeittokin vihdoin! Päädyimme ostamaan Pentikistä sen ainoan puuvillaisen vaihtoehdon, koska se oli todella paljon miellyttävämmän tuntuinen ihoa vasten kuin villaiset täkit. Peitto on myös tarpeeksi iso meille molemmille. Väriksi valitsimme neutraalin vaalean beigen.


Tänään oli viimeinen päivä yleisurheilun MM-kisoja ja vieroitusoireet pukkaavat päälle! Ensi viikko on kuitenkin työntäyteinen eli hyvä vain, että turhat penkkiurheilut jää pois.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti