torstai 1. syyskuuta 2011

Autumn leaves


 Tänään alkoi syyskuu. Huomaan yllätyksekseni, että pidän syyskuusta enemmän kuin elokuusta! Elokuussa vallitsee ahdistava kesän lopun tunnelma, mutta syyskuu on jo rehellisesti syksyä. Syksyn odottaminen on nimittäin minusta huomattavasti ahdistavampaa kuin syksyssä eläminen.


Tänään suunnittelin myös tulevia kuukausia opintojeni kannalta ja kaikki tuntui solahtavan uomiinsa! Tulin tietoiseksi kahdesta mielenkiintoisesta kurssista, joilla saan korvattua isoja tenttipaketteja. Näin ollen minulle jää vain kolme isoa tenttiä itsekseni puurrettavaksi. Muihin paketteihin sisältyy luennot. Jee! Pelkäsin, että luennoilla istuminen on osaltani jo mennyttä elämää. Ensi viikolla alkaa siis kurssit antisemitismin historiasta ja diakonian historiasta.


Arki alkaa taas sujumaan ja pienet ihanat jutut piristävät päiviä. Olen hiljalleen alkanut sytytellä iltaisin kynttilöitä palamaan, suunnittelemaan neulontaurakoita ja käyttämään syyskenkiä. Myös yksi syysretki ystäväporukan kanssa on varattu lokakuun lopulle! Elämä on ihanaa kun sen oikein oivaltaa.


Syysiloa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti