maanantai 19. maaliskuuta 2012

Hermolomalla

Pitkä viikonloppu vierähti Etelä-Suomessa mammalomalaisen vieraana. Lähdettiin ystävän kanssa road tripille torstaina aamupäivällä ja palattiin kotiin sunnuntaina. Ihanasti jutellen, nauraen, herkutellen ja shoppaillen vierähti muutama päivä ja nyt on akut taas latautuneet.

Ensimmäinen vauva tähän kaveriporukkaan syntyy parin viikon päästä, joten oli viimeiset hetket viettää aikaa ihan vaan tyttöjen kesken. Malttamattomana odotellaan minkä näköinen ihmislapsi tänne maailmaan putkahtaa.

Herkkuja herkun perään.


Shoppailua Ikeassa. Sain ne verhotangot!

Raitista ulkoilmaa.

K:n neulomat lapaset ja sukat tulokkaalle.

Paluu arkeen tapahtui tänään rivakasti kun sain puhelun työhaastatteluun! Kyseessä on lyhyt sijaisuus, mutta haluaisin sen työn todella kovasti. Aion olla haastattelussa rehellinen (työkokemuksen vähäisyydestä) ja oma itseni ja katsotaan riittääkö se. Haastatteluun on ymmärtääkseni kutsuttu muutama muukin henkilö, joten mikään varma nakki ei ole kyseessä. Jollain tavalla luotan siihen, että asiat menee niin kuin niiden kuuluukin mennä eli jos tämä paikka menee ohi, niin jotain muuta on vielä tiedossa. Jännittävää!

Mielenkiintoinen viikonalku siis luvassa!

3 kommenttia:

  1. Iik! Kiitti! :) Kerron sit kaiken kun nähään torstaina! En malttaisi odottaa et pääsee sinne teidän kans jutustelemaan!

    VastaaPoista
  2. Sua odotetaan kyllä jo kovasti! <3 Ihanaa nähdä kohta!

    VastaaPoista