maanantai 19. maaliskuuta 2012

Meidän makkari

Makuuhuone on nyt lähes valmis, joten olisi aika julkaista muutama kuva. Mattoja ei vielä ole lattialla (lattia on todella ruma yök) ja muutamat valokuvat puuttuvat seinältä, mutta aika kivannäköinen huone siitä tuli.






Makkari oli hieman vaikea sisustaa muotonsa takia, joten laitoimme Peten tekemän stereo-kaapin sängyn jalkopäähän. Siihen on kiva laskea illalla päiväpeitto. (Ja yleensä siitä löytyy tietenkin myös hirmuinen kasa muita vaatteita..) Kaikki muut kalusteet ovat samat kuin edellisen kodin makuuhuoneessa.: isovanhempieni yöpöydät, vanha ovi sängynpäätynä, Peten tuunaamat lamput ja naulakko.

Vielä ajattelin tehdä seinälle valokuvakollaasin vanhoista ja uusista kuvista. Ehkä joku hyllykin olisi kiva?

Toinen makuuhuoneemme on vielä aivan järkyttävä kaaos. Eilen kun aloimme purkamaan laatikoita sieltä ja yritimme saada huonetta hieman tyhjemmäksi, niin tuli vain paha mieli. Aiemmin yksi huone oli rojula, mutta nyt koko kämppä on sekaisin. Huomaa miten paljon niissä pahvilaatikoissa olevia tavaroita oikeasti tarvitsee. Ei ole ollut viikkoihin tippaakaan ikävä! Ihan turhaa roinaa ihminen mukanaan kantaa.

5 kommenttia:

  1. Ihanasti käy tuo sängynpääty tuohon harmaaseen seinään! Onnistuneet värivalinnat siis :)

    VastaaPoista
  2. Itsekin tykkään yllättävän paljon! Harmaa ei ole koskaan ollut se suosikkiväri, mutta makkarin tunnelmaan sopii hyvin. Kuvissa näyttää seinät vielä vähän ankeilta eli varmaan pitää jotain piristystä niille keksiä.

    VastaaPoista
  3. Tosi mukavaa, kun on noita duunattuja juttuja, lamput ja tuo naulakko. Kiva idea makkarin seinälle :)
    Aukeaako tuo stereo-laatikko jotenkin?

    VastaaPoista
  4. Voisin yrittää muistaa ottaa jotain kuvia jossain vaiheessa laatikostosta. :) Siinä on kaksi isompaa ovea ja keskellä kolme pientä laatikkoa. Hauska idea. :)

    VastaaPoista
  5. Siis kaksi laatikkoa keskellä! :)

    VastaaPoista