perjantai 9. maaliskuuta 2012

Hiihtolomalla


Ainakin Kuopiossa ollaan saatu nauttia aivan ihanista ja aurinkoisista keleistä koko viikon. Tänään on ollut pilvistä, mutta toiveissa on, että viikonlopuksi saataisiin taas aurinkoa. Otin muutama päivä sitten todistusaineistoa kuvien muodossa kotimatkalla. Monessa kohtaa on jo asfaltti näkyvissä!


Miten paljon uutta virtaa saakaan keväästä! Tällä viikolla virtaa on jälleen tarvittu, kun ollaan laitettu kotia asuttavan näköiseksi. Nyt remontti on vihdoin listoja vaille valmis! Vielä on kuitenkin paljon roinaa epämääräisissä paikoissa ja iso kasa pahvilaatikoita purkamatta. Pikkuhiljaa laitellaan kotia kivemman näköiseksi ja lisään sitten kuvia tännekin. Olohuoneen seinästä tuli muuten vanha roosa. Miten kaunis se onkaan!

Kotitalo näkyy taustalla.
Odotan lumien sulamista suurella innolla, koska sitten pääsen pyöräilemään ja saan hieman menevämmän elämänrytmin. Toki nytkin on ennätetty nähdä kavereita ja sukulaisia kiitettävästi. Tänään mennään Peten ystävien luokse syömään ja huomenna saamme ystäviä kylään meille (sotkun keskelle). Myös mökkeilyä viikonloppuna luvassa! Jospa Petekin pääsisi edes yhtenä päivänä rentoutumaan vaikka pilkille. Sellainen hiihtoloma meillä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti