torstai 29. maaliskuuta 2012

Matonkuteista asiaa



Minähän olen nyt vallan innostunut taas postailemaan! Tämä on hauskaa ja helppoa silloin kun antaa itselleen vapauden olla halutessaan ilman tätä touhua. Käänteispsykologia siis toimii! :)

Kuvissa maailman suloisimpia matonkuteita, joista tulee toivottavasti jotain tosi hauskaa. Meillähän se ahkerampi käsityöläinen on ehdottomasti Pete, jonka käsialaa on myös pöydällä näkyvä keskeneräinen matto. Olen minäkin kokeillut tehdä matonkuteista koria, mutta lopputulos ei ollut niin nätti kuin Peten jäljiltä. Taidan jättää nämä suloisuudet hänen käsiinsä ettei vaan menisi pilalle hyvä materiaali.


Matosta tulee luultavasti aika perinteinen pyörylä malliltaan, koska itse kuteessa on jujua tarpeeksi. Kenties reunaan söpö pitsikuvio? Alemmasta punasinisestä kukkakuteesta haluaisin korin. Kummatkin materiaalit on ostettu Espoosta. Mistäköhän Kuopiossa tällaisia saa?


Tänään saamme iltapäiväkahviseuraa kun Peten äiti tulee tupatarkastukselle. Kahvivieraita onkin viime aikoina riittänyt, vaikka kämppä ei ole vieläkään kuosissa. Olen tajunnut, että meitä ne ihmiset lopulta ovat tulleet katsomaan, eivät kodin yksityiskohtia. Jospa me pääsiäiseen mennessä saisimme sen viimeisenkin makuuhuoneen tavarat paikoilleen. Makkari on sitäpaitsi pääsiäisen teemaan sopivan värinen, kirkkaankeltainen. :)

Ps. Ihania, odotettuja vauvauutisia kuului eilen. Milloinkahan sitä pikkuista pääsee ihastelemaan? Miksi kaikki eivät voisi asua Kuopiossa?!

1 kommentti:

  1. Kiva kuulla, että vauva on maailmaan putkahtanut! :) Sulle ois tunnustus mun blogissa! :D

    VastaaPoista