keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Mikä kevät!

Tänä keväänä on ollut niin paljon muutoksia ilmassa, että alan jo hiljalleen tottua. Enää ei sydänalaa kourista samalla tavalla tulevat muutokset. Ne tuntuvat jopa hauskoilta ja jännittäviltä! Ja kyllä, vieläkin vähän pelottaa.

Kaupunginvaihdoksen lisäksi minulla on vakaa tarkoitus valmistua kesällä. Tarkoittaako se, että minusta tulee aikuinen? Valmistumisen lisäksi minulla on vakaa tarkoitus löytää oman alani töitä. Onko minusta oikeasti oikeaksi ope-tädiksi? :O Ilmeisesti on aika hyväksyä, että ihmiset vanhenee ja jossain vaiheessa oikeisiin töihin meneminen on väistämättä edessä. Tämä siis jos ei halua jäädä haahuilevaksi opiskelijaksi ikiajoiksi (ajatus houkuttaa kovasti).

Miksi toiset haluavat työelämään mahdollisimman pian ja toiset haluaisivat pitkittää sitä viimeiseen asti? Itse kuulun ehkä johonkin välimaastoon. Rakastan ja rakastin opiskelua, mutta olisi välillä kiva saada tyydytystä jostain (lue: työstä). Opiskelusta tyytyväisyydentunnetta on vaikea hakea. Aina on lisää hommia mitkä olisi pitänyt tehdä nopeammalla aikataululla. Lisäksi se palkka olisi ihan kiva. Olen jo tuhlannut tulevat palkkani etukäteen. Haluaisin ainakin käydä syksyllä Espanjassa ja ostaa jonkilaisen rottelon, jota myös autoksi kutsutaan.

Motivaatio gradun tekemiseen ja työn hakemiseen vain kasvaa. Ja hyvä niin!


Aurinkoista viikkoa! Minä lähden minilomalle E-Suomeen. Laatuaikaa ystävien kesken. :)

3 kommenttia:

  1. On ihan pakko kommentoida ton kuvan takia - se on erittäin osuva ! :)

    Valmistun itsekin nyt keväällä opettajaksi, ja olen aivan samojen asioiden parissa: muuttosuunnitelmia ja gradua. On hassua, kuinka turvallisten opiskeluvuosien jälkeen kaikki on aivan avoimena. Mutta onhan se myös hienoa!

    VastaaPoista
  2. Mikä kuva :D Haluan ton kalenterin väliin antamaan vähän perspektiiviä itselle. Nautihan lomareissusta! :)

    VastaaPoista
  3. Onpa hauska kuulla että muitakin on just samassa elämäntilanteessa! :) Nämä muutokset on samalla rankkoja, mutta myös antoisia. Elämän kuuluukin muuttua ja mennä eteenpäin.

    Sanna, yritetään nauttia! Soitellaan tässä joku päivä taas. :)

    VastaaPoista