lauantai 31. maaliskuuta 2012

Kevättöminää


Tällaisen upean aurinkoisen päivän jälkeen on todellakin kevättä rinnassa! Toivottavasti tekin olette päässeet nauttimaan auringonpaisteesta.

Kulunut viikko on ollut mukava, kaikkea pientä puuhastelua täynnä. Torstaina saimme spesiaaleja kahvivieraita ja sen kunniaksi tein pitkästä aikaa juustokakkua. Saimme muiden tuomisten lisäksi kauniin kimpun tulppaaneja. Leikkokukat ovat niin ihania!




Välillä on sellaisia päiviä, että elämä tuntuu tappavan tylsältä. Samanlaiset päivät seuraavat toisiaan. Onneksi viime viikkoina tällaisia päiviä on ollut vain vähän. Tuntuu, että kaikenlaista pientä tapahtuu ympärillä koko ajan. Ehkä se on tämä kevät? Eilen illalla menimme piipahtamaan ystävien luona kahvilla, mutta kotiin tulimme vasta kahdelta yöllä. :) En edes muista milloin viimeksi olisin harrastanut vastaavaa ex tempore -retkeilyä! Tänään tosin tuli taas huomattua se, että kuuden tunnin yöunet eivät vain riitä. Siksi tämä ilta pyhitetään saunomiselle ja olemiselle.


Huomenna on jo palmusunnuntai. Virittäytyminen hiljaiseen viikkoon aloitetaan meillä aamun jumalanpalveluksella, siivouksella ja rairuohon istutuksella. Siivoaminen olisi pitänyt hoitaa jo tänään, mutta ei vain jaksa!

Miksi pääsiäisviikkoa kutsutaan meillä suomalaiselle mentaliteetille tyypillisesti hiljaiseksi viikoksi? Englanniksi kyseessä on Great Week. Hieno, suuri viikko!

1 kommentti:

  1. Mikä oivallus! Me kyllä aloitetaan heti huomenna "Suuren viikon" vietto!! Mikkelissä pysähdytään aamulla messuun. Saadaan istua erään ihastuttavan rouvan vieressä.. Tarjoaa kuulemma kahvitkin ;)

    Ikävä teitä!

    VastaaPoista