sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Remonttireiskat

Laatikkoja purkaessani löysin kuin löysinkin kameran piuhan, joten remonttikuvia tiedossa. Remontti siis etenee hitaasti, mutta varmasti. Tänään Pete on tasoitellut makuuhuoneen seiniä ja minä siivoillut kaappeja. Huomenna olisi tarkoitus hommata makkarin maalit (tylsä valkoinen) ja alkaa sutimaan. Ehkä kolmen päivän päästä pääsisimme siirtämään sängyt olohuoneesta makkariin.

Alla näkyy sneak peak meidän tulevaan työ- ja puuhahuoneeseen, jonne tuli yksi kirkkaankeltainen seinä. Tällä hetkellä huone toimii romuvarastona ja pyykinkuivatushuoneena. Mitäs mieltä olette keltaisesta? Me ollaan tyytyväisiä. :) Sävykin sattui onneksi mieleinen!


Pete tulevan makuuhuoneen kimpussa.


Välillä pitää tietenkin pitää myös taukoa ja nautiskella vapaapäivästä. Aamulla kävin lähikirkossa avustamassa jumalanpalveluksessa. Pete ei eilisen Helsingin reissun jälkeen jaksanut osallistua, mutta minä sain henkistä ravintoa juuri tarvittavan määrän! Liturgina oli sattumalta oma kastepappini, jota en kyseisen tapahtuman jälkeen ollut koskaan tavannut. Mainitsin asiasta hänelle ja, uskomatonta, mutta totta, hän muisti minut ja kastetilaisuuteni pienintäkin yksityiskohtaa myöten! Tuli jälleen hyvä mieli Kuopioon muuton suhteen. Täällä on juureni ja vain täällä minulle voi tapahtua jotain vastaavaa.

Kirkkokahvit.




Loppuun vielä kuva meidän tämänhetkisestä asumismuodostamme:


Tässä "yksiössä" on pärjätty hyvin, mutta mitäs sitten kun olohuonekin menee remonttiin? Täytyy varmaan siirtää sohva ja telkkari keittiöön. :)

Aurinkoista päivää!

3 kommenttia:

  1. Ihanat remonttireiskat! Toi keltanen seinä näyttää tosi kivalta ja pirteeltä :)

    VastaaPoista
  2. Ihana! Kaikki on ihan ihanaa! :D Parasta ehdottomasti keltainen seinä, hyvämuistinen pappi, keittiön kaapit ilman verimiä ja teidän yksiö! Aivan ihanaa <3

    VastaaPoista
  3. Kiva oli vihdoinkin laittaa teille vähän kuvia nähtäville! Tosiaan vielä aika vaiheessa. Ehkä vetimet saadaan joskus loppuviikosta, mut hyvin on pärjätty näinkin! Haleja ja pusuja!

    VastaaPoista