maanantai 9. tammikuuta 2012

Matkakuume nousee


Kaiken gradutohinan keskellä en ole ennättänyt ollenkaan miettiä tulevaa häämatkaa. Suuntaamme Peten kanssa jo kahden viikon päästä Lontooseen! Toisaalta, minusta matkaan on paras lähteä ilman liian tarkkoja suunnitelmia ja liian suuria odotuksia.


Häämatkalle pääsemme lähtemään vasta nyt, koska Pete ei saanut viime vuoden puolella lomaa töistä. Asia harmitti hieman syksyllä, mutta ei tietenkään enää, koska reissu on vasta edessä!  Ihana lähteä seikkailemaan yhdessä ulkomaille. Seikkailun reissusta tekee se, että olemme matkustaneet todella vähän yhdessä. Tavoitteena on viipyä Lontoossa kolme yötä ja suunnata sitten kahdeksi yöksi Abingdoniin ystäviemme luokse. Saa nähdä miten löydämme hotellin, metroreitit ja selviämme oikeaan junaan.. :)


Olen kerran aiemmin käynyt Lontoossa, mutta olin silloin 15-vuotias, joten mahtavaa päästä kaupunkiin vihdoin uudestaan. Luultavasti kiinnostuksen kohteetkin ovat hieman edelliskerrasta muuttuneet. Lähdemme rennolla mielellä ilman isoja suunnitelmia. Tavoitteena on tutustua kaupunkiin avoimin mielin, käydä pubeissa, jossakin nähtävyydessä (British museum kenties) ja syödä hyvin. Abingdonissa haluamme viettää aikaa Idan ja Jamesin kanssa sekä tutustua lähellä sijaitsevaan Oxfordiin. En malttaisi odottaa!


Tällä viikolla pitää ottaa hieman aikaa sille, että katsotaan yhdessä mitä must-kohteita Lontoossa ja Oxfordissa halutaan nähdä ja selvitetään, missä se meidän hotelli oikein sijaitsee!

London, baby!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti