tiistai 31. tammikuuta 2012

Keittiö on kodin sydän?

Olen hullu sisustusfriikki siinä mielessä, että voisin täyttää päivistäni useita tunteja vain miettien mahdollisia sisustusideoita. Nyt kun muutto pyörii mielessä niin luonnollisesti myös sisustusteemat ovat alati ajatuksissa.

Yleensä pidän hyvin vanhanaikaisista ja talonpoikaisista sisustuksista melko luonnonläheisissä väreissä. Jostain syystä nyt olen ollut todella ihastunut myös värikkäisiin tekstiileihin ja huonekaluihin. Johtuisiko se kevätauringosta vai taannoisesta visiitistä erääseen supersöpöön ja värikkääseen espoolaiskotiin? :)
Tässä joka tapauksessa tarjolla inspiskuvia mielestäni hurmaavista keittiöistä.






 Tuleva asuntomme on vuokra-asunto, joten mihinkään pintamateriaaleihin tuskin pystymme vaikuttamaan. En ole vielä edes nähnyt asuntoa, mutta pienestä videonpätkästä sain selville, että keittiömme on valkoinen ja lattiamateriaalina siellä on vanha, kulunut ruutuparketti. Tavoitteena on siis tuoda värejä keittiöön tekstiileillä, astioilla, matolla (?) ja värikkäillä tuoleilla.





Kuvat: Skönahem & Googlen kuvahaku
Oman asunnon ostosta emme vielä haaveile lainkaan, mutta täytyy myöntää, että näissä sisustus- ja remppa-asioissa oma asunto olisi mahtava. Toivottavasti sekin aika vielä joskus koittaa kun pystyy laittamaan kaikki pinnat omannäköiseksi. Ennen sitä voidaan nautiskella näistä kauniista inspiraatiokuvista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti