lauantai 7. tammikuuta 2012

Hamonen pakkasessa


Vihdoinkin pakkanen! Pakkasen kunniaksi laitoin kaupungille tänään kesähamosen. Tykkään aika paljon tällaisesta tyttömäisen rennosta meiningistä. Söpöt sukat löytyivät jouluna lahjapaketista. Kaikki muu on vanhaa ja hyväksi todettua.


Tänään oli erityisen kiva päivä, joka alkoi isolla kupillisella kookossuklaakahvia ja loppui maailmaa parantavaan tyttöjen iltaan. Välissä ennätettiin käydä kaupungilla aleostoksilla ja kahvilla keskustelemassa henkeviä (sanan varsinaisessa merkityksessä ;)). Löydettiin Petelle ja mulle kumpaisellekin laatufarkut puoleen hintaan. Minä sain Levikset! Olen viimeksi käyttänyt Leviksiä varmaan 90-luvulla ja haaveillut niistä suunnilleen yhtä kauan.


On se hyvä, että on olemassa tyttöjen iltoja ja poikien iltoja. Parasta on, jos ne osuvat samalle päivälle niin kaikilla on hauskaa! Tyttöjen ilta tosin taisi mennä hieman rauhallisemmissa merkeissä kuin poikien. Saa nähdä miten leveä hymy Petellä on kasvoilla kun hän saapuu kotiin. :)


Uusista farkuista kuvia myöhemmin. Olen innoissani niistä sekä hauskasta päivästä! Nyt on hyvä käydä nukkumaan kun monet asiat ovat jälleen selkeämmässä järjestyksessä pään sisällä.

2 kommenttia:

  1. Kiitos ihanasta illasta! Pojillakin oli ollut ilmeisesti varsin hauskaa.. ;)

    VastaaPoista
  2. Siltä vaikutti täälläkin päässä! :) Tyttöjen ja poikien illat roks! :)

    VastaaPoista