maanantai 14. marraskuuta 2011

Varaslähtö jouluun

Viikonloppuna tehtiin tosiaan pari pientä muutosta kotiin, jotka antavat jo tuulahduksen joulusta. Laitoimme ensimmäistä kertaa koskaan jouluvalot parvekkeelle. Ne on niin ihanat, että meillä on nykyään olohuoneen sälekaihtimet auki iltamyöhälle, jotta valot näkyvät sisälle! Lisäksi koristelin ulko-oven ovikranssin jouluisemmaksi punaisilla puuhelmillä. Samaa ideaa käytin jo vuosi sitten mummin synttärilahjassa, mutta vasta nyt sain homman tehtyä myös meille.

Sormet syyhyävät jo askartelemaan lisää joulujuttuja kotiin, mutta aion malttaa mieleni vielä pari viikkoa. Eilen tosin korkattiin tältä vuodelta joululaululevy ja vielä Peten toimesta. Pete teki riisipuuroa iltapalaksi ja taustalla soi ihanasti kauneimmat joululaulut. Eikä yhtään liian aikaisin! :)

Hyllyllä on puurokattila ja kauha somisteena. :D


Kranssi ennen.

Kranssi jälkeen.

Tunnelmallinen puurojuhla omassa keittiössä.
Tänään kävin aamulla terkkarilla testeissä kun ei tämä tauti meinaa minnekään lähteä. Huomenna saan varmaankin tietää tarvitsenko antibiootteja. Onneksi voin sentään lukea tenttiin myös kotona. Muuten tuntuu kyllä niin turhalta tämä oleminen, kun ei oikein jaksa tehdä mitään ja sama on jatkunut yli viikon. Toivottavasti tätä ei kestäisi enää pitkään. Sitten taas uudella energialla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti