maanantai 28. marraskuuta 2011

Elokuun morsian

Ajastettu postaus

Olen pitkään miettinyt haluanko laittaa blogiin kuvia häistämme elokuulta. En koe, että niissä olisi mitään varsinaisesti salaista, mutta ison kuvakavalkadin esitteleminen blogissa elämämme tärkeimmäistä päivästä tuntuu hieman arveluttavalta. Luulen, että haluan säilyttää hääpäivämme yksityisasiana (ja luulen, että myös Pete haluaa tätä). Ajattelin kuitenkin esitellä oman häälookin, koska se oli hieman tavanomaisesta poikkeava ja pidin siitä kovasti!


Meillä oli melko pienen budjetin häät ja minulla oli pienen budjetin mekko. Vaikka asuni tuli edulliseksi, olin siihen supertyytyväinen enkä vaihtaisi sitä mihinkään! Jo hyvin varhaisessa vaiheessa päätin etten osta mielettömän kallista mekkoa, koska hurja rahanmeno ei mielestäni ole naimisiinmenemisen edellytys. Lähtökohtaisesti minulla ei ollut juuri minkäänlaisia toiveita häämekon suhteen. Tiesin, että haluan mielellään lyhyen helman ja vaaleansävyisen mekon. Löysin mekkoni pitkällisten etsintöjen jälkeen Carlsonilta, mutta se oli niin yksinkertainen, että ompelija tuunasi siihen enemmän eloa pitsinauhojen ja olkainten avulla. Pitsiä tuli helmaan ja rintaan.


Punaiset kengät löysin eräästä kuopiolaisesta liikkeestä ja ne olivat asuni "clou". Kukat ja huulet mätsättiin samaan sävyyn, jotta kokonaisuudesta tulisi yhteneväinen. Kengät saivat runsaasti ansaitsemaansa huomiota hääpäivänä!


Jo vuosia olen tiennyt, että haluan mennä naimisiin hiukset auki. Sain mieleiseni kampauksen uhkapelillä ilman koekampausta ja vielä kampaamosta, jossa en ollut koskaan aiemmin käynyt. Tykkäsin siitä, että hiukset olivat rennot, mutta niissä oli vähän juhlavuutta ruusukiinnityksen ansiosta. Ruusun lisääminen tukkaan keksittiin vasta aivan viime metreillä (olikohan kaksi päivää ennen häitä?).

Monen sattuman kautta, lähes suunnittelematta, häälookistani muodostui tismalleen omannäköiseni ja tunsin itseni erittäin kauniiksi koko päivän. Eniten olin pelännyt sitä, jos en ole tyytyväinen kokonaisuuteen ja minulla on epävarma olo ulkonäköni suhteen. Mekkoni ei ollut perinteinen värinsä, ostopaikkansa tai pituutensa puolesta, mutta mielestäni asu oli ihana.

Petellä oli perinteinen musta puku ja iloisen värinen solmio. Hän oli myös asuunsa erittäin tyytyväinen! :)

2 kommenttia:

  1. Tykkään edelleen punaisista kengistäsi. Muutenkin kivoi kurkistuksia. :) Ja pihlajanmarjat! Ne on mulle joku juttu, hienoa, että saitte niitä kuvienne taustaksi!

    VastaaPoista
  2. Kiitos! :) Jotenkin vähän sattumalta häiden "teemaväriksi" nousi tuo punainen. Punainen onneksi sopii kauniisti syksyyn ja varsinkin pihlajanmarjoihin! :)

    VastaaPoista