perjantai 18. marraskuuta 2011

Pinkkiä yllä

Olen vihdoin selvinnyt flunssasta tolpilleni ja eilen olin koulussa normaalisti. Olipa huippua olla vaan yliopistolla ja nähdä kavereita (ja ylipäätään ihmisiä) pitkästä aikaa. Näitä asioita osaa arvostaa vasta sitten kun ne menettää viikoksi...

Oli kiva myös miettiä pitkästä aikaa jotain kivaa päällepantavaa. Valitsin herkullisen pinkin kauluspaidan, koska olokin oli iloinen. En ole käyttänyt kauluspaitoja vuosiin, koska ne mitä olen sovittanut, on aina olleet vääränmallisisa vartalolleni. Onneksi sain äidiltä käyttämättömäksi jääneen yksilön pari kuukautta sitten ja olen hiljalleen alkanut tykätä siitä. Silittäminen on tosin se karmea miinuspuoli.



Tuntuu, että tällä viikolla viikonloppu tuli vastaan erityisen nopeasti. En silti valita! :) Tänään menen kuuntelemaan Rokumentti-festarien ohjelmistoon kuuluvaa paneelikeskustelua aiheesta "Joensuun rasistinen menneisyys". Toivottavasti olisi mielenkiintoinen seminaari! Viikonlopuksi ei ole erityisiä suunnitelmia vielä. Lepoa ja tekemistä sopivassa suhteessa.

Mukavaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti