tiistai 8. marraskuuta 2011

Meidän kammari

Eilen makuuhuoneessa esiintyi kummallinen valoilmiö(aurinko), jota lähdin kuvaamaan. Päätin sitten kuvata makkaria laajemminkin ja esitellä asuntomme viimeisen kolkan. Kun muutimme nykyiseen asuntoomme toukokuussa remppasimme makuuhuoneen seinät mieleiseksemme. Projekti osoittautui luultua hitaammaksi ja työläämmäksi tapettikerrosten poiston vuoksi, mutta lopputulokseen olemme tyytyväisiä.

Aika monta kerrosta tapettia.

Melkein valmista!
Makkarimme juju on tumma tehosteseinä. Lisäksi löysimme vanhaintavaraliikkeestä vanhan oven, josta Pete teki sängynpäädyn. Muuten sisustus on melko perinteinen ja rauhallinen.




Lakanat Marimekon, valaisimet Peten tuunaamat, yöpöydät isovanhempieni vanhat, päiväpeitto Pentikin, pieni hylly Valkoinen tila, oranssi ovi Jukan antiikki.

Naulakko on Peten väkräämä. Koukut ostimme Valkoisesta tilasta.

Kaappi ostettu ensimmäiseen kotiimme. Taulu saatu mummilta. Vanha jakkara lahja Peten porukoilta.

Vanha kattila toimii kukkaruukkuna. Se on löytö paikallisesta metallikierrätyspaikasta.

Pidän kovasti kammaristamme. Johtuneeko siitä, että olemme itse remontoineet sen, mutta se on suosikkini kaikista menneistä makuuhuoneistamme. Lisäksi se on hieman syrjässä muihin huoneisiin nähden eikä huoneessa ei ole muita toimintoja, joten se on rauhallinen unien tila.

Tänään pitäisi lukea ahkerasti jotta voi illalla hyvillä mielin kestitä ystäviä. :) En malttaisi odottaa!

2 kommenttia:

  1. Siis ihan tosi kivoja kuvia teiltä! Ihan kuin oikeista sisustuslehdistä leikattuja <3 Ja pariskuntakuva on ihan huippu!! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitti :) En nyt sanoisi että ihan sisustuslehdestä mun pokkarilla! :D

    VastaaPoista