sunnuntai 2. tammikuuta 2011

New Year

Nyt reilun viikon joululoman jälkeen on aika palata sorvin ääreen myös bloggaamisessa. Olen tässä tehnyt tutkimusta ja minusta tuntuu ettei blogiani lue sittenkään juuri kukaan. Täytyy myöntää, että olen hieman harmissani siitä, mutta pidän postauksien tekemisestä, joten ajattelin jatkaa tätä touhua myös tänä vuonna. Eipähän ainakaan ole suuria paineita kirjoittamisesta!

Nyt on joulut ja uudet vuodet juhlittu. Olo tuntuu hieman omituiselta ja tyhjältä. Joululoma sujui tosi hyvin lueskellessa, ystävien ja perheen kanssa hengaillessa, mahataudissa, kaupungilla pyöriessä, saunoessa ja suklaata syödessä. Vuosi vaihtui kotona Joensuussa ystävien keskellä mukavissa merkeissä. Huomenna on kuitenkin jo maanantai ja tämä ihana laiskuus saa väistyä. Miten pystyn siihen? Gradu odottaa, uudet laihdutus- ja kuntokuurit odottavat ja ihmiset suunnittelevat jo uuden vuoden tapahtumia. Itse haluaisin vielä vähän aikaa pysytellä viime vuodessa ja joululomatunnelmissa.

Lähtötunnelmissa bussipysäkillä.

Tavattiin ihana pieni leijonakoira nimeltä Väinö.

Maisemia Peten porukoiden ikkunasta jouluaattona.

Puut oli niin nättejä.
Jouluaattolenkiltä. Oli kylmä!

Toivo <3.

Romantiikkaa.

Jouluruoat jotka sain maistaa kahdesti...

Tahkon mökiltä.

Tapsan tanssit loppuivat lyhyeen kun Pete puolestaan sairastui mahatautiin.

Oltiin melko innoissaan tähtisadetikuista. Vuosi 2011!

Ja vihdoin se amarylliskin puhkesi kukkaan.
Huomenna alkaa arki ja uusi vuosi pyörähtää käyntiin, halusin sitä tai en. Viime vuosi oli onnellinen kokonaisuudessaan ja sitä samaa toivon tältäkin vuodelta. Toivon paljon onnellisia hetkiä rakkaiden kanssa. Toivon, ettei koulunkäynti tänä vuonna olisi ihan niin takkuista kuin se viime aikoina on ollut. Toivon, että voisin kehittyä ihmisenä ainakin niin, etten murehtisi asioita niin paljon etukäteen. Toivon, että pystyisin paremmin keskittymään tähän hetkeen, joten en aiokaan tehdä mielessäni suuria suunnitelmia ensi vuodelle. Toivon kaikille silti ihanaa uutta vuotta! :)

4 kommenttia:

  1. Moikka!

    Pakko nyt sanoa että eilen löysin blogisi ja luin sen verran pitkälle blogiasi, että lisäsin sen luettaviin blogeihin :) Ihania kuvia ja juttuja! Joten ainakin yksi lukija ilmottautuu ^^

    Hyvää uutta vuotta ja jaksamista arkeen :)

    VastaaPoista
  2. Ihana kuulla, että jutut on jonkun mielestä kivoja! Tosi hyvää uutta vuotta sinullekin! :)

    VastaaPoista
  3. Ihana bloggaus! Meidänkin Amaryllis on tulossa, mut ei ihan vielä kukassa. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan... :) Ikävä takas Kuopioon, ihania nuo talvikuvat! t. +11 ¤C

    VastaaPoista