maanantai 24. tammikuuta 2011

Inkkarikengät


Löysin viikonloppuna Kuopiosta ihanat uudet kengät! Juuri sellaiset mitä tarvitsen. Minulla on vain yhdet talvikengät joita pystyn käyttämään arkena, koska en omista autoa ja siksi kävelen paljon. Vanhat kenkäni ovat edelleen mieluisat, mutta kaipasin jotain hieman siistimpää. Uudet kengät ovat mielestäni tyylikkäät inkkarikengät ja nekin ovat hyvät jalassa.

Toinen ostos oli mega-alennuksesta löytynyt Espritin neuletakki. Neule on kirkkaansininen ja ohut eli hyvä myös keväällä ja kesällä. Löysin sen Aleksi 13:sta -70 % alennuksesta! Nyt aion pitää pitkän ostostauon ja säästää. Onneksi en varsinaisesti tarvitse mitään tällä hetkellä.


Viikonloppu meni tosiaan Kuopiossa. Kävin baarissakin pitkästä pitkästä aikaa ja oli tosi kivaa! Jaksoin valvoa yli kolmeen, vaikka olin kuskina. Hyvä minä! Tämä valvomisennätys voi teistä tuntua itsestäänselvältä, mutta sitä se ei ole. Olen nykyään varsinainen unikone ja nukahdan heti kymmenen jälkeen jopa viikonloppuisin. :( Kahvin ja hyvän seuran voimalla sitä ilmeisesti kuitenkin välillä jaksaa!

4 kommenttia:

  1. Ihanat kengät ja neule! Mäkin vihdoin löysin jotain "työvaatetta". Noita kenkiä kyl himoitsen. Mistä löysit?

    VastaaPoista
  2. Kengät on Kuopiosta semmosesta liikkeestä kuin Bianco. Katrilla on samanlaiset, mut eriväriset jo toista talvea ja on edelleen hyvät! Siksi uskalsin panostaa. Nyt alkaa ostoslakko! Ei tuu mitään tästä. :)

    VastaaPoista
  3. en tajunnut kehua nättiä paitaasi, vaikka sen pistinkin merkille ;)

    ps. missä viipyy myös peten kirjoitukset? laura oot tainnut vaan ominu teidän yhteisen blogin!

    t:japi

    VastaaPoista
  4. No oot oikeessa! Pete ei oo nyt viime aikoina kehitelly niin paljoo uusia jutskia, mut kieltämättä pitäis ainaki yks lamppu esitellä. Hmm. Pitää panna tuumasta toimeen!

    VastaaPoista