perjantai 7. tammikuuta 2011

Dixit ja blenderi

Torstai-iltana meillä oli tyttöjen illanvietto Annin luona ja pelattiin uutuuslautapeliä nimeltä Dixit. Peli oli tosi kiva vaikka aluksi epäilystä herätti hieman lapsellinen ulkomuoto. Kannattaa kokeilla! En ala tähän kirjoittamaan pelin sääntöjä auki, mutta se muistutti jotain Kymppitonnin, Compatibilityn ja Rappakaljan väliltä. Muutenkin illanvietto oli onnistunut. Välillä ihmetyttää miten meillä näiden koulukavereiden kanssa riittää enää keskusteltavaa yhtään mistään kun nähdään toisiamme lähes joka päivä! Jostakin niitä jutunaiheita aina revitään niin paljon ettei kotiin malttaisi lähteä ollenkaan.


Kuvitus oli upea.

Eilinen päivä eli loppiainen meni ihan rentoutuessa kotioloissa Peten kanssa. Katsottiin monta jaksoa Greyn anatomiaa (joka on muuten yksi parhaista sarjoista ever), syötiin hyvin ja oltiin vaan. Oli ihana päivä vaikka ei edes lenkille selvitty. Katsottiin myös kehuttu Miesten vuoro-elokuva, mikä oli ihan hyvä, mutta en älyttömästi lämmennyt. Meillä on se omana jos Joensuun kaverit ovat kiinnostuneita lainaamaan! ;) Elokuva oli dokumentti suomalaisen miehen mielenmaisemasta ja mielestäni onnistui kuvauksessa hyvin. Aiheet olivat koskettavia, mutta elokuva ei silti onnistunut varsinaisesti koskettamaan minua. Ehkä en vain tajunnut taas jotain siitä...kertokaa muutkin mielipiteitä jos olette nähneet Miesten vuoron!

Tänään Pete toi kotiin kauan odotetun tulokkaan eli OBH Nordican blenderin! Saan vihdoin sekoitella omia proteiini-marja-rahka-jogurtti-hedelmä-mitä vain-smoothieita! Laitan tänne myöhemmin esimerkkejä ja kuvia jos keksin hyviä yhdistelmiä.


Me saadaan tänään vieras kaukaa Savon maalta kun Peten kaveri tulee kylään. Mukavaa vaihtelua kun joku jaksaa meille asti raahautua vain meitä katsomaan. Katsotaan mitä kivaa illaksi keksitään. :)

Hyvää viikonloppua!

2 kommenttia:

  1. Kannattaa olla varovainen noiden smoothieiden kanssa, sillä yhteen lasilliseen tulee helposti yhden aterian verran kaloreita. Ateriankorvikkeina noi on kyllä mainioita :) Protskujauheitakin kannattaa varoa kun niissä harvoin on pelkkää proteiinia ja imeytyvyyskin on toisinaan vähän niin ja näin, riippuen tietysti tuotteesta.

    VastaaPoista
  2. Totta! Ateriankorvikkeiksi ajattelinkin juoda pirtelöitä. Pitäisi vaan löytää se hyvä proteiinijauhe vielä. Oon ehkä kallistumassa Herbalifen puoleen, koska ne on laihdutustuotteita. Pitää heti käydä tsekkaa sun blogi! :)

    VastaaPoista