perjantai 14. tammikuuta 2011

Uusi peili - vihdoin!

Eilen Pete roudasi vihdoin kotiin vanhoihin taulunkehyksiin tehdyn peilin, josta kirjoitin blogissa ja viikkoja sitten. Ja se on kyllä kaunis! Vanha peilikin oli ihan kiva, mutta tässä on paljon enemmän tyyliä ja tunnetta! Pete täytti rikkonaiset kohdat valkoisella täyteaineella, mitkä on tarkoitus piakkoin maalata kultamaalilla, mutta en malttanut olla esittelemättä tuotosta jo nyt!



Saimme kotiin myös vihdoin (puolen vuoden asumisen jälkeen) uuden televisiotason. Minulla oli idea karuista laatikoista jotka asetettaisiin vanhannäköisen puulaudan alle. Tämän idean Pete nyt toteutti, mutta tulos ei ole ihan sellainen kuin ajattelin. Viikonlopun aikana olisi tarkoitus tuunata telkkaritasoa ja maalata laatikot, joten lisäilen kuvia vasta kun kaikki on valmista. Onnellinen olen kuitenkin siitä, että pääsin vihdoin eroon meidän virityksestä, jossa puulaudan alla oli kaksi jakkaraa... Katsotaan mitä saadaan lähipäivinä kehitettyä! :)

Viikonloppuna on tarkoitus myös lähteä kaveriporukalla luonnon helmaan paistamaan makkaraa iltahämärissä. Tosi kiva lähteä pienelle retkelle pitkästä aikaa! :) Muuten ei suuria suunnitelmia ole. Pitää lepäillä, että jaksaa taas ensi viikon puskea kouluhommia ahkerasti.

Ihanaa & rentouttavaa viikonloppua!

2 kommenttia:

  1. tosta taulusta tuli kyllä ihan älyttömän kiva peili! teillä käy hirmu hyvä tuuri noiden tavaroiden löytämisessä, esim myös se kirpparilta ostettu kynttiläkruunu.

    t:kateellinen japi

    VastaaPoista
  2. Söpö oot! Mut todellakin kävi tuuri! :) Tänään pitäis maalata tuosta peilistä noi valkoiset kohdat piiloon kultamaalilla.

    VastaaPoista