keskiviikko 5. tammikuuta 2011

Loppiainen

Huomenna olisi sitten joulu ihan virallisestikin ohi ja olisi loppiaisen aika. Loppiaistahan vietetään, koska silloin kolme viisasta miestä saapuivat Jerusalemiin (kuka tätä enää muistaa ajatella?). Meidän perheessä loppiainen on vähän niinkuin jatko-joulu, koska arkirutiineihin ei vielä oikein ole päässyt käsiksi ja unirytmeistä ei ole saatu kiinni, eli lisää lomaa tarvitaan! Meillä olisi neljän päivän vapaat edessä ja ensi viikolla sitten kunnon höyry päälle kouluhommien suhteen. Graduni ensimmäinen luku pitää esitellä helmikuun puolivälissä, joten alkuvuosi menee hyvin pitkälti sen kimpussa.

EDIT: Betlehemiinhän ne tietäjät tietenkin saapuivat. Kyllä on taas teologi tietoineen vauhdissa! :D

En ole kovin paljon alennusmyynneissä juossut, koska hirveästi ylimääräistä ei taskunpohjalla tällä hetkellä ole. Alennusmyyntien suhteen kävi niinkuin vähän ennakoinkin: en löytänyt kaikkea mitä olin vailla, mutta listan ulkopuolelta sitäkin enemmän. Olin suunnitellut että ostan hyvät talvikengät ja -takin, rintaliivit ja trikoomekon. Rintaliivit sain ostettua (ei alesta vaan sieltä nettikaupasta), mutta muut jäivät löytämättä. Sitä vastoin ostin jumppahousut, -paidan, tuulipuvunhousut ja Espritin neuletakin. Katsotaan jos alen loppurysäyksestä vielä jotain irtoaisi.

Loppuun haluan vielä esitellä hienoja joululahjoja, joita sain/saimme ja jotka ovat tuottaneet paljon iloa!

Marimekko Siirtolapuutarha. Ihana yllärikulho! Tätä sarjaa haluaisin joskus lisääkin.

Arabian Runo-kulho! Aika mahtava.

Toivomani romaani. En ole vielä kerennyt aloittaa tätä, mutta kerron lukukokemuksestani kun olen valmis.
Sain myös muutamia muita kivoja lahjoja kuten meikkejä (Secret Santasta), huopatossut, villasukat, Greyn anatomia-tuotantokauden, ja leffaliput. Olin ollut paljon kiltimpi tyttö kuin olin ajatellut! Siirtolapuutarha oli kyllä mieluisa yllätys. En ollut tiennyt pitäväni kyseisestä sarjasta ennen kuin saatiin kupponen lahjaksi.

Itselleni ostin joululomaa varten Elizabeth Gilbertin kirjan Eat, Pray, Love, josta pidin kovasti. Kirja ei ollut kaikkein jännittävin ja mukaansatempaavin, mutta antoi ajattelunaihetta elämänhallinnasta ja onnellisuuden tavoittelusta. Seuraavaksi on pakko vuokrata Julia Robertsin tähdittämä elokuva, jotta pääsee vertailemaan omaa mielikuvitusmaailmaa ohjaajan näkemykseen.

Mukavan leppoisaa loppiaista!

2 kommenttia:

  1. Mäkin sain ton Totta -kirjan, mutta en oo myöskään vielä ehtinyt aloittaa, kun on ollut muuta lukemista :)

    VastaaPoista
  2. Voidaan sit vertailla lukukokemuksia! :)

    VastaaPoista