torstai 23. joulukuuta 2010

Aatonaatto


Huh miten paljon lahjoja on pikkuhiljaa kertynytkään! Minusta on vain ihanaa ostaa lahjoja ja paketoida niitä, eli en valita. :) Ihmettelen tässä vain, että miten nuo kaikki selviävät ehjinä bussimatkasta Kuopioon?


Olin niin innoissani lahjojen paketoinnin suhteen, etten hirveästi nähnyt vaivaa pakettien ulkonäön suunnitteluun. Tässä kuitenkin mielestäni kaunein paketti. Idean sain eräästä joululehdestä. Käsintehdyt patalaput on kääritty astiapyyhkeeseen ja päälle laitettu vain nauhat.


Mustavalkoinen paketti voi olla yllättävän hienon ja juhlavan näköinen.

Parin tunnin päästä olisi siis lähtö kotikaunpunkiin Kuopioon joulunviettoon! Ihanaa! Aion olla siellä viikon ja nähdä paljon kavereita ja sukulaisia, joista monia en ole nähnyt moneen kuukauteen. Tänään illalla mennään Peten äidin luokse kylään, huomenna Peten porukoille jouluaattoa juhlistamaan ja perjantaina sitten omalle mökille Nilsiään. Sunnuntaina on kauan odotettu jälleennäkeminen kun kaikki parhaat kaverit ollaan kasassa tosi pitkästä aikaa ja silloin olisi tiedossa vielä yksi lahja. ;) (Secret Santa) Ostin eilen uuden paidankin baarireissua silmällä pitäen... Jään joulunpyhien jälkeen Kuopioon vielä muutamaksi päiväksi vaikka Pete joutuukin palaamaan Joensuuhun töihin. En malttaisi odottaa monia mukavia kahvihetkiä alennusmyyntien lomassa!

Ennen joulua halusin vielä esitellä ne ihanat joulukortit mitkä on tulleet postissa ja tuoneet jokainen ripauksen jouluiloa. Kiinnitin ne teipillä keittiön ovenkarmeihin ja näky on söpö!






Oikein tunnelmallista ja hauskaa joulunaikaa kaikille blogini lukijoille! (Olen alkanut epäillä, että teitä olisi sittenkin hieman enemmän kuin viisi...) Itse pysyn luultavasti tiukasti poissa tietokoneiden ulottuvilta koko loman ja palaan asiaan vasta ensi vuonna.

Kristus on syntynyt meille. <3

1 kommentti: