maanantai 2. toukokuuta 2011

Vappujuhlintaa





Vappu oli ja meni, mutta oli kyllä mukavaa! Meillä on niin tuttu porukka jo, että aina on hyvä fiilis, vaikka mitään spesiaalia ei tehtäiskään. Tämä vappu meni kyllä erityisen rauhallisissa merkeissä. Kotona oltiin jo yhden maissa. Minulla on edessä vielä ensi vuonna opiskelijavappu, mutta mitä luultavimmin osa porukasta on siinä vaiheessa jo valmistunut ja ehkä muuttaneet pois Joensuustakin. Aika aikaa kutakin.

En ole blogiin juurikaan ennättänyt viime aikoina kirjoitella, kun on ollut kovasti hommia koulun kanssa. Lisäksi ollaan Peten kanssa etsitty uutta asuntoa. Tänään oikea taisi löytyä! Asunto ei ole fiilikseltään ihan napakymppi, mutta perusasiat ovat kunnossa ja tilaa riittää (yli oman tarpeen). Sisustuspuoleen täytyy kyllä panostaa. Saa nähdä kuinka onnistun. :) Asunnossa on 61 neliötä, lasitettu parveke ja iso vaatehuone. Runsaasta säilytystilasta olen eniten innoissani! Lisää hankintoja pitää kyllä tehdä huonekalujen suhteen, koska asunnossa on melkein 20 neliötä enemmän kuin meidän nykyisessä kämpässä. Olohuone on varsinainen halli, ja siksi melko hankala sisustuskohde. No, haastetta ainakin riittää!

Tämä viikko sujahtaa varmasti nopeasti harkkatuntien, kokeen laatimisten ja häävalmisteluiden vuoksi. Lauantaina olisi ystävien häät, joita on jo pitkään odotettu! Ihanat juhlat varmasti tiedossa. <3

Iloa viikkoon!

2 kommenttia:

  1. Ihana, ihanampi, Laura <3 Tosi kivoja vappukuvia, ikävä sinne ja sinua! -Ida

    VastaaPoista
  2. Ikävä on kova myös täällä päässä! <3

    VastaaPoista