sunnuntai 15. toukokuuta 2011

Suomi-kynnet ja sisustussuunnittelua



 Halusin testata jotain uutta räväkän väristä kynsilakkaa ja ihastuin tähän Mavalan siniseen sävyyn. Heti piti laittaa kynnet suomivärillä MM-finaalin kunniaksi!

Tulevassa asunnossa saamme vuokranantajan piikkiin rempata makuuhuoneen eli repiä vanhat tapetit pois ja maalata seinät haluamallamme sävyllä. Eilen käytiin hakemassa maalisävylappuja kotiin tarkasteltavaksi. Valinta ei tosiaankaan ole niin helppo kuin etukäteen ajattelin! Meillä on tällähetkellä asunnossamme olohuoneessa tosi nätti vaaleanpunaiseen vivahtava beige seinä, jota ajattelin myös uuteen makuuhuoneeseen. Toisaalta haluaisin räväyttää tummalla tehosteseinällä. Haluaisin, että sängynpäätyseinä olisi siis tehostettu jollain värillä ja muut seinät valkoisia.

Tummaan seinään kävisi ihanasti valkoinen sänkypeitto ja valkoiset verhot. Onneksi tätä asiaa ei tarvitse muutamaan päivään ratkaista! Asia saa muhia alitajunnassa rauhassa jonkin aikaa. Laitan piakkoin esimerkkikuvia, jonka tyylisen makuuhuoneesta haluaisin.

Illalla olisi sitten varsinainen jännitysnäytelmä edessä! Toivottavasti suomi-kynnet siivittävät leijonat toiseen maailmanmestaruuteen! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti