maanantai 16. toukokuuta 2011

Tavoitemakuuhuone

Tulihan se maailmanmestaruus sieltä vihdoin!! Oli aivan mahtava ilta eilen ja mitä maaleja! HUH HUH! :D Välillä meinasi jo usko loppua kun Ruotsi vei peliä toisessa erässä niin vimmatusti, mutta onneksi Vehanen kesti ja piti Suomea pystyssä. Onhan tätä jo 16 vuotta odotettu. Olen tykännyt jääkiekosta aina ja kokenut vuosien varrella monta karvasta pettymystä mm-turnauksien vuoksi. Ihanaa, että Suomi vihdoin sai karistettua ikuisen häviäjän maineen harteiltaan ja tilalle tulee toivottavasti uusi voittamisen kulttuuri. Luulen kuitenkin, että se Laura 15-v olisi ollut tästä voitosta vielä hieman enemmän innoissaan kuin Laura 25-v! :D Onneksi pääsin tänään fiilistelemään ysiluokkalaisien tuntoja finaalinjälkeisenä päivänä. Ei olisi oikein tunnin aihe "kirkkovuosi" jaksanut niitä kiekkofaneja kiinnostaa... :D

Nyt kuitenkin sisustusaiheista postausta. Kuten olen jo aiemmin maininnut, me aiotaan Peten kanssa rempata uuden kämpän makkarista seinäpinnat. Samalla aion vaihtaa makuuhuoneemme värimaailmaa muutenkin. Tällä hetkellä meidän makkari on vahvasti vihreänsävyinen, mutta uudesta haluan valkoisen. Suunnitelmissa on, että seinistä tulisi valkoiset höystettynä yhdellä myyränvärisellä tummanpuhuvalla tehosteseinällä. Varmasti olisi varmempi valinta vaalea seinä, mutta haluan kokeilla jotain uutta. Tummaa seinää vasten valkoiset petivaatteet tulevat kauniisti esiin ja huone ei jää liian pliisuksi.

Vähän tähän tyyliin:



Aluksi huoneeseen ei tule verhoja lainkaan, mutta heti kun rahatilanteemme antaa myöten, hommaamme makkariin valkoiset verhot.

Tässä muutama hyvä vaihtoehto Marimekon kankaista:

Gingko.

Lumimarja.

Tukaani.
Viimeinen verhovaihtoehto olisi todella potentiaalinen, koska kuosista tulee 50-luvun fiilis. Makuuhuoneemme kaikki kalusteet ovat 1950-luvulta, joten kangas sitoisi huonekalut ja verhot hyvin yhteen. Olen aika innoissani!

Mukavaa viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti