perjantai 27. toukokuuta 2011

Kotiseutuviikonloppu luvassa

Tänään olisi lähtö Kuopioon viikonlopun viettoon. Huomenna mennään ystäväperheen tyttären valmistujaisjuhliin, mitä odotan kovasti, koska näkee kerralla paljon mukavia ihmisiä. Lisäksi olisi tarkoitus nähdä ystäviä muutenkin ja jos mummoloissa kävisi isovanhempia moikkaamassa. Sunnuntaina pitää melko aikaisin lähteä takaisin Joensuuhun, että kerettäis vielä vähän pakata laatikoita tiistaista muuttoa varten. On kyllä ihana muuttaa, ei voi muuta sanoa! Pakkaaminen on se raivostuttavin osuus, mutta tavaroiden purkaminen on sitten aika hauskaa onneksi.

Mun flunssa ei oo vielä ihan hellittänyt, mutta hieman parempi olo oli tänä aamuna. Selvisin tenttiinkin ja se meni ihan hyvin siihen nähden miten olin jaksanut lukea. Kumpa se menisi läpi niin voisi aloittaa kesäloman hyvillä mielin. En oikein voi uskoa, mutta minulla on ensi viikko täysin lomaa (jos sitä muuttoa ei lasketa..)! Jos Peten työtilanne sallii, niin voimme pitää jopa pari yhteistäkin lomapäivää. :) Mitähän sitä keksisi ajanvietettä. Tuntuu niin oudolta, ettei yhtäkkiä tarvitsekaan tehdä mitään kouluhommia. Jos aurinko paistaa niin saan kyllä aikani kulumaan vaikka vain rannalla makoillen. :)

Tämä viikko on ollut riitaisa ja huono kaikinpuolin. Toivottavasti viikonloppu ja ensi viikko menisi huomattavasti paremmissa merkeissä. Nyt on ainakin loistava fiilis! :)

Rentouttavaa viikonloppua! Palaan asiaan ehkä vasta muuton jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti