sunnuntai 22. toukokuuta 2011

Lettejä

Olen jo pitkään halunnut oppia tekemään erilaisia lettikampauksia, koska ne ovat minusta kauniita ja tuovat vaihtelua pitkän tukan laittamiseen. Olen kuitenkin todella huono tällaisessa väkräämisessä. Pikkuhiljaa olen sinnikkäästi alkanut testailemaan mihin asti sormeni vääntyvät ja olen jo havainnut jonkinlaista kehittymistä!


Tällaisen väkräyksen sain viime viikolla eräänä päivänä aikaiseksi. Lettikampaukset ovat omiaan varsinkin silloin, kun hiukset eivät ole enää ihan puhtaannäköiset tai juurikasvu paistaa. Aion harjoitella tätä alaa vielä lisää siistimmän lopputuloksen toivossa!

Tämä viikko olisi nyt viimeinen kouluviikko tältä keväältä. Torstaina ja perjantaina olisi vielä tentit ja sitten puolentoista viikon kesäloma. Tosi muutto osuu näille vapaille eli tuskin ihan lomailemaan pääsee. Ihanaa kuitenkin ettei sitten tarvitse enää stressata koulujuttuja, mutta ei vielä työjuttujakaan! Ensi viikonloppuna olisi tarkoitus lähteä käymään Kuopiossa eräissä valmistujaisjuhlissa ja tapaamassa perhettä ja kavereita. Kumpa vain tämä aurinko jaksaisi meitä lämmittää mahdollisimman pitkään! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti