lauantai 14. toukokuuta 2011

Synttärit

Tämä postaus tulee armottomasti liian myöhässä, mutta laitetaan nyt kuitenkin. Viime maanantaina oli Peten synttärit eli hurjat 26 vuotta tuli plakkariin! Sunnuntaina Peten porukat tuli Kuopiosta asti meille kylään synttäreiden kunniaksi, ja olikin tosi kiva saada vieraita. Harmi vain, että visiitti jäi niin lyhyeksi.

Näin hienon kukkakimpun sankari sai tuliaisiksi.


 Sunnuntaina käytiin myös lekottelemassa joen rannassa laiturilla, koska oli niin tosi hieno keli. Me ollaan kummatkin Peten kans synnytty keväällä ja siksi tämä on molempien suosikkivuodenaika. Kumpa tulisi yhtä lämmin toukokuu kuin viime vuonna.

Häistä jäi yli pöyätkoristeina toimineita narsisseja, joita hamstrasin meidänkin parvekkeelle.
 Onneksi päästään pian muuttamaan uuteen kämppään, jossa on iso lasitettu parveke. Viime aikoina on tullut tarve viettää aikaa parvekkeella, mutta meidän poloinen on auttamattomasti liian pieni. Lisäksi pelkään hysteerisesti ampiaisia ja usein en kerkeä pitkään parvekkeella istumaan kun jo tulee lähtö sisätiloihin. Lasitetun parvekkeen ovea uskaltaa tämmöinen ötökkäkammoinenkin pitää auki! :)

Maanantaina koulun ja töiden jälkeen lähdettiin miniretkelle, eli pakattiin kahvit termariin ja suunnistettiin lähipuistoon pihakahveille. Oli ehkä säälittävin retki pituutensa kannalta, mutta oli kiva juoda kahvit auringonpaisteessa.

Siinä synttärimies lahjahupparissaan.
Semmoista tavallista arkea tänne. Loppuviikko on kummatkin paiskittu kovasti hommia ja vapaa-aika seurattu tiiviisti jääkiekon MM-kisoja. Olisiko huomenna se päivä kun vihdoin uusittaisiin maailmanmestaruus? Saa nähdä miten sekaisin Suomi menee jos näin käy. Varpaat ja sormet ristiin! :)

Tänään olisi vuorossa Euroviisujen kisakatsomo todellisen viisufanin luona. Eihän sitä tiedä vaikka tulisi kaksi voittoa tänä viikonloppuna Suomeen! :D

Jännittävää viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti