maanantai 15. marraskuuta 2010

Viikonlopun kuulumisia ja Iittalan namupaloja


Viikonloppu sujui letkeissä tunnelmissa ja koulujuttuja tein NOLLA, jes! Lauantaina oli tyttöjen kaupunkireissu eli shoppaamista ja ruokailua, ja oli kivaa :) Löysin joitain joululahjojakin, mutta niitä ei voi täällä esitellä. Lounaalla käytiin Hyve & Pahe -ravintolassa, joka löytyy Kauppakadulta. Sieltä saa edullista ja herkullista tuoretta wokkia. Asiakas saa siis itse valita wokkiainekset omaan kulhoonsa, jonka jälkeen kokki paistaa juuri sellaisen wokin kuin jokainen itse on toivonut. Hyve & Pahe on ihana lounaspaikka siksikin, että ruoka on terveellistä ja miljöö viihtyisä. Suosittelen! 

Olisi ollut mukava laittaa myös seuralaisista kuvia, mut en uskalla ilman lupaa.
Itse olen jo kovasti miettinyt mahdollisia joululahjaideoita, minkä vuoksi eksyin Iittalan sivuille. Ajattelin lisätä tänne omia suosikkeja Iittalan valikoimista ja kenties joku saa niistä inspiraatiota omia lahjansaajiaan miettiessään. Iittalan tuotteet ovat mielestäni hyviä lahjoja, koska ne ovat laadukkaita ja kestävät aikaa. Hinta on tietysti melko korkea, mutta sitten pitää ostaa pienempi tuote.

Tässä omia suosikkejani:
Jars lasipurkki.

Kivi on mielestäni yksinkertaisuudessaan kaunein kynttilälyhty. Suosikkiväriä en oikein osannut päättää.

Runo astiasto on IHANA.



Kastehelmi on kaunis kaikissa väreissä, mutta tässä vihreässä on sitä jotakin.

Nostalgiaa.

Tähän peltirasiaan en ollut ennen edes törmännyt. Aika namu!

Kiitos Annille ja Marikalle vielä innokkuudesta jouluhaasteeseen. Se on hauska, että kaikilla on jotain samaa ja jotain erilaista omissa joulumielikuvissa. Olisi jo pian aika ruveta puuhaamaan joulukortteja, mutta minulla ei ole mitään nerokkaita tai vähemmän nerokkaita ideoita. Pete haluaa tietysti olla mukana prosessissa ja meidän pitäisi keksiä joku hyvä yhteinen idea. Hmm..mietintämyssy päähän.

5 kommenttia:

  1. Tosi kaunis on kyllä tuo siun kuva!! Ja oli kyllä hyvää ruokaa! Rupes tekee heti mieli uudestaan :D

    VastaaPoista
  2. tuo on just se maailman ihanin peltirasia, jota himoitsen!! :) ihanalta näyttää tosiaan ruoka!

    VastaaPoista
  3. Kiitti Anni :) Siellä on kyllä hyvää! Nam. Marika, se peltirasia on ihana! Mistä niitä saa ostettua Joensuusta?

    VastaaPoista
  4. Mä näin sellasen ainakin Carlsonilla. Tais olla hintaki reilusti alle pari kymppiä :) Se ois kyllä just sellanen kiva jouluboxi, johon vois piilottaa kaikkea jännää!

    VastaaPoista
  5. Hyvä tietää et ainakin Carlsonilta löytyy. Hinta ei tosiaan ollut päätä huimaava, n.15 euroa.

    VastaaPoista