maanantai 22. marraskuuta 2010

Ihana viikonloppu

Tänä maanantaina arkeen palautuminen on ollut vielä paljon hankalampaa kuin maanantaisin yleensä. Viikonloppu kun oli niin mukava ja juhlahumua täynnä. Tajusin jälleen, että juhlia ei ole koskaan liikaa. Pienistäkin juhlanaiheista pitäisi ottaa ilo irti ja järjestää jonkinlaiset kemut. Lauantaina oli siis enoni tyttären kastejuhla ja sunnuntaina mummini 70-vuotis syntymäpäiväjuhlat. Mummin juhlilla unohdin kuvata täysin ja ristiäisistä en kehtaa lisätä kuvia, koska en tiedä ketkä kuvissa haluavat esiintyä. Perjantaina oltiin Peten porukoilla rentoutumassa ja kerkesin vielä kavereitakin nähdä, eli luksusta oli. Niin, ja sitten torstaina käytiin iskän ja siskon kanssa Kalpan pelissä Niiralan montussa! Sekin oli hauskaa! :D

Kalpa-Jokerit

Minä pelissä

Peten kans ristiäisissä

Tämä päivä ei oo kyllä mennyt putkeen sitten ollenkaan. Perusmaanantai siis. Aamulla heräsin ja jääkaapissa ei ollut yhtikäs mitään. Vötkyilin sitten aikani, koska en jaksanut lähteä kauppaan. Päähän alkoi koskea. Päätin lähteä aamupalalle koulun ruokalaan ja kun nälkäisenä selvisin sinne, huomasin, että olin unohtanut opiskelijakortin kotiin, eikä keittäjä suostunut antamaan minulle alennusta. Argh.  Sitten vain kaupan kautta takaisin kotiin. Ruokaa en ole jaksanut laittaa vieläkään. Jes mikä päivä! Nyt on pakko alkaa vääntämään graduhommia. Ei auta itkut markkinoilla.

Loppuun vielä pieni mainos. Ostin Olivia-lehden irtonumeron ja mukana tuli Talven juhlat -lehti. Se sisälsi tosi kivoja vinkkejä jouluihmisille, suosittelen. Aion hyödyntää ainakin muutamaa kattaus-, lahjapaperi- ja joululahja-ideaa. Ihana kun joulu lähestyy! Ensi viikonloppuna voisi olla joulukorttipajan aika ja viimeiset lahjatkin olisi hyvä ostaa, ettei jää viime tippaan ahdistamaan. Sitten joulukuussa on aikaa vain fiilistellä ja odotella pyhiä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti