lauantai 27. marraskuuta 2010

Kylmä


Tänään on ollu hirmu mukava vapaapäivä, mutta voi että tuolla ulkona on kylmä! Tekis mieli lenkille, mutta viima on niin kova ettei siellä ainakaan tämmöinen vilukissa kauheen pitkään viihdy. Käytiin Peten kans kuitenkin joen rannassa katsomassa onko joki jo jäässä. Ei vielä ainakaan ollut!


Kuvat on Peten ottamia.

Kyllä, olin tyylikkäänä liikenteessä.

Sit käytiin kaupungilla ostamassa joulukorttitarvikkeita eli huomenna olis sitten korttipajan aika! :) Jos vain olo sallii, sillä tänään on kaverien tuparit ja baarimikkona häärii isäntä itse. Kutsussa luki, että omat lantrinkit mukaan, joten hyviä drinksuja luvassa varmasti. Tosi kiva on kyllä pitkästä aikaa laittautua ja lähteä vähän juhlimaan pimeän syksyn keskellä. Voipi olla että lisään kuvia illasta myöhemmin. Ja uusi hame päälle, of course!

Me ollaan viime aikoina Peten kans innostuttu vuokraamaan useammin leffoja. Eilen mentiin Film Towniin ja siellä olikin kaikki ensi-illat eurolla tän viikonlopun! Vuokrattiin sitten kaksi: Date Night ja Avatar. Kummatkin oli tosi viihdyttäviä ja voin suositella, mutta se Avatar: Ihan mahtava elokuva! Katsottiin se tänä aamuna ja kummatkin oltiin ihan myytyjä. Sieltä Avatar-maailmasta oli jopa vaikea laskeutua tämän maan pinnalle. Suosittelen kaikille, mutta erityisesti niille, jotka pitävät romantiikasta ja seikkailusta, mutta eivät pelottavista elokuvista. Avatar <3

Mukavaa viikonlopun jatkoa teille! Itse lähden tukkaa väkertämään iltaa varten ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti