keskiviikko 17. marraskuuta 2010

Uusi letti

Kävin tänään kampaajalla TOSI pitkästä aikaa. Viimeksi olin käynyt elokuun alussa ja sen oli tukka näköinenkin. Pyysin kampaajalta perussetit, mutta hiuksiin tulikin tummempaa raitaa ja paljon kerroksia. Ei se muodonmuutos  iso ole, mutta en ole kauheen tyytyväinen. Varsinkin väri olisi kyllä saanut olla vaaleampi. Blondi on jotenkin se mun juttu :) Mut ei tää nyt haittaa hirveemmin, onpahan vähän vaihtelua itselle.




Äsken tultiin kotiin lentopallo-ottelusta. Meidän kaveri pelaa Riennossa, joten silloin tällöin käydään penkkiurheilemassa. Tänään peli oli kyllä vähän kamalaa katsottavaa, koska Riennolla ei kulkenut ollenkaan. Silti peli oli mukavaa vaihtelua perusiltaan. Ennen ottelua tein Petelle vähän uudenlaisen salaatin päivälliseksi ja se oli tosi hyvää. Tässä ohje:

rucolaa
salaatinlehtiä
keitettyä tummaa pastaa
aurinkokuivattuja tomaatteja
parmesaanjuustolastuja
krutonkeja

Oli hyvää ja lautasmalli toteutui :)



Huomenna olisi Kuopioon lähtö ja olen todella innoissani! Kaikkea kivaa ja erilaista mahtuu viikonloppuun, kuten kastejuhlat, mummin synttärit, saunailta, keilausta tai Kalpan peli ja kavereita. Ihana kyllä mennä käymään pitkästä aikaa. :) Palaan asiaan siis alkuviikosta ja kertoilen sit enemmän. Minun viikonloppu alkaa siis jo huomenna joten toivotan jo nyt mukavaa viikonloppua kaikille!

2 kommenttia:

  1. Oi haluun nähä tuon tukan livenä! Näyttää kivalle:) Oli niin nälkä etten tajunnu jäädä edes teidän kanssa juttelemaan, kun tulitte vastaan :D

    VastaaPoista
  2. No ei se mitään! :) Oli aika kylmäkin!

    VastaaPoista