keskiviikko 26. lokakuuta 2011

Tarpeeksi pitkät hiukset?



Tänään siskon kanssa pohdittiin hiuksia (naisten ikuisuusaihe?). Millaiset olisi kivat? Käviskö etutukka? Mitä muutosta tekisin kun kyllästyttää? Milloin juurikasvua on liikaa? Miksi Carriella juurikasvu näyttää hyvältä? Milloin hiukset on tarpeeksi pitkät?


Minun hiusongelmat liittyvät ennen kaikkea siihen, että rakastan pitkiä hiuksia, mutta kyllästyttää! Välillä mietin mitä muutosta keksisin vaikka tiedän, että mielestäni kauneimmat hiukset ovat luonnollisen väriset ja mahdollisimman pitkät. Ehkä sitä on vain lakattava miettimästä, olla hiljaa ja kasvattaa kiltisti.





Aurinkoa viikkoonne!

2 kommenttia:

  1. Hiuksista puheenollen: mikä sinusta on paras tukka, entäs kokonaistyyli? Onkohan Christina pulleimmillaan samaa kokoo Marilynin kanssa - miks Marilyniä hehkutetaan ja Christinaa haukutaan? Tosin aika järkyt leggarit...

    http://www.vogue.it/en/people-are-talking-about/obsession-of-the-day/2011/10/christina-aguilera

    Japi

    VastaaPoista
  2. Hmm..Vaikeen heitit! Tykkään Christinasta kyllä eniten vaaleatukkaisena, mutta ylipitkä platinablondi on mauton. Ehkä ne vaaleet missä sillä on lyhyt tukka on parhaita! Sulle tosin kävis tuommonen tumma etutukallinen.. ;)

    Tyyleistä Christinan ominta on minusta rento farkkutyyli, mutta myös uudet promokuvat on hienoja. Niistä ei tosin tunnista koko naista! Marilyn oli huomattavasti laihempi kuin Christina pullerona! :D

    VastaaPoista