keskiviikko 12. lokakuuta 2011

Sohvaperunana

Olen kovasti miettinyt mitä kirjoittaisin blogiin, kun elämä on tällä hetkellä vain yhtä tenttiinlukua ja sohvalla löhöämistä. Koulupäivät on vieneet mehut aika tehokkaasti joten illalla mieluisinta puuhaa on ollut digiboksin kuluttaminen. Ajattelin tältä pohjalta esitellä kaksi uutta lempisarjaani.

Yleensä seuraan lähinnä suomalaista tosi-tv:tä (Huippumalli haussa, Maajussille morsian) tai poliisisarjoja, joissa jokainen jakso on oma tarinansa (Kova laki, Todistettavasti syyllinen). Nyt olen ihastunut ihanaan historialliseen draamasarjaan Downton Abbey. Siinä kuvataan aristokraattien elämää 1900-luvun alussa hieman uudesta näkökulmasta. Näkökulma on nimittäin palvelusväen perspektiivistä. Palvelusväen elämää kuvataan muutenkin runsaammin kuin yleensä vastaavissa sarjoissa. Sieltä löytyy vähintään yhtä kiinnostavia juonenkäänteitä!





Downton Abbey tulee tiistaisin Yleltä klo 21. Sopii myös miehille! ;)

Toinen uusi suosikkini on poliisisarja Blue Bloods, jossa on myös hieman erilainen ote kuin poliisisarjoissa yleensä. Blue Bloodsissa koko perhe työskentelee poliiseina, mikä mahdollistaa draamallisemman otteen. Kuitenkin joka jaksossa on erillinen juttu selviteltävänä. Pääosanäyttelijät ovat myös erittäin karismaattisia (Magnum eli tv-legenda Tom Selleck, Donnie Wahlberg, Bridget Moynahan).

Tällaista (tylsää) elämää siis tänne! Viikonloppua odotellessa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti