maanantai 24. lokakuuta 2011

Inspiraatio-makuuhuoneita

Viikonloppureissulla Kuopiossa kävin äidin kanssa eräässä ihanassa sisustusliikkeessä Sisustus Picasso. Sain sieltä pitkästä aikaa inspiraatiota miettiä kauniita koteja. Vanhempani ovat muuttamassa muutaman kuukauden päästä ja myös uuden kodin suunnittelu yhdessä äidin kanssa oli mukavaa. Alvhemin-sivuilla oli upeita inspiraatio-kuvia makuuhuoneista.


Ylimmässä kuvassa näkyy idea, jota hahmottelimme porukoiden uuteen kotiin, jossa makuuhuone olisi keittiön "takana". (HUOMIO äiti! Hyvältä näyttää! :))


Tässä kuvassa yhdistyy lähes kaikki, mitä omalta makuuhuoneeltani haluaisin. Vanha puulattia, upeat vaaleat laskosverhot, vanhoja huonekaluja, ei-valkoinen seinä, avaruutta.




Laitan myöhemmin joitain kuvia viikonlopulta. Oli mukavaa, mutta viime viikko plus viikonloppureissu ovat vieneet mehut ihan tyystin. Tänään pidän vapaapäivän ja kerään voimia loppuviikkoa varten. Aloitin aamun Sinkkuelämää-uusinnoilla ja pian lähden Marikan ja Saaran seuraksi. Huomenna sitten uudella innolla tenttiinlukua!

Mukavaa viikkoa!

1 kommentti: