perjantai 14. lokakuuta 2011

Neljä arkikampausta



Tämä päivä on opiskelujen suhteen mennyt harakoille, mutta muuten ollut ihan onnistunut. Aloitin aamun bodypumpilla, josta koululle syömään ja kahville siskon kanssa. Kahdelta nettiliittymä-mies tuli vaihtamaan modeemin ja jouduin takaisin kotiin, vaikka tenttikirja on jumissa kirjastolla (lukusalikappale). Tässä vaiheessa päivä olisi voinut mennä pahasti pilalle, mutta nettimies oli niin mukava että pelasti tilanteen! Modeemin asennuksen lisäksi hän oli niin avulias, että tyhjensi konettani ylimääräisistä suojaohjelmista ja asensi uuden kevyemmän. Samalla rupateltiin mukavia. :)

Sitten postauksen aiheeseen! Kokeilin tänään pitkästä aikaa muodikasta keskipääjakausta iänikuisen sivujakauksen sijaan. Ei tuo kyllä ihan keskelle osunut, mutta hyvä niin, koska ei näytä pöllömmältä! Voin siis jatkossakin harrastaa tällaista semi-keskipääjakausta. Samalla innostuin kokeilemaan muita yleisesti käyttämiäni arkikampauksia (kriteerinä, että kampaus syntyy parissa minuutissa).

Jotenkin tästä seuraavasta kampauksesta tulee hieman kotiäiti-vibat... Ei ihan muodikkain vaihtoehto?




Tästä pikku-myy -nutturasta tykkään tosi paljon enkä vähiten siksi, että se on täydellinen likaisten hiusten kampaus. Talvella tilanne muuttuu valitettavasti hankalaksi kun pipokausi alkaa.  Tästä tulee myös mielestäni muodikas fiilis.



Viimeisenä tavallinen ponnari. En halua, että kuminauha näkyy, joten kierrän hiuksia nauhan ympärille ja kiinnitän pinnillä. Pupulandia blogista bongasin hyvän vinkin tähän. Jos lopputulosta kiertää kuumalla suoristusraudalla hieman, hiussuortuva pysyy kuminauhan ympärillä tiukemmin eikä pyri kiertymään auki.


Nämä ovat siis sarjassamme todella nopeita kampauksia! Letit, tupeeraukset ja suoristusraudat on varattu sellaisille aamuille kun aikaa on runsaasti enemmän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti