keskiviikko 5. lokakuuta 2011

Kotipäivä keskellä viikkoa

Yleensä olen kaikki arkipäivät koululla tekemässä hommia, koska saan siellä paremmin luettua kuin kotona. Jos jään kotiin, yleensä päädyn tekemään jotain muuta kuin mitä pitäisi (siivoamaan, pyörimään netissä tai katsomaan telkkaria). Eilen aamulla oli kuitenkin niin surkea keli, että päätin käydä aamulla vain jumpassa ja yrittää tehdä hommia kotona. Koulujuttujen teko ei mennyt edelleenkään älyttömän ahkerasti, mutta ihan hyvin sain luettua. Lisäksi kerkesin pestä pyykkiä, lakata kynsiä, järjestellä paikkoja ja kahvitella siskon kanssa. Oli aika kiva päivä loppujen lopuksi!




Alimmassa kuvassa Petekin on jo tullut töistä ja esittelee Jarnalle innoissaan tilaamiaan nuolia. :)

Kotipäivän jälkeen tänään olikin sitten kiva lähteä taas ihmisten ilmoille ja nyt suuntaankin psykan luennoille! Hauskaa päivää kaikille!

2 kommenttia:

  1. Ihania astioita teillä! :) Oon ihan hulluna Marimekon noihin Siirtolapuutarha-kippoihin ja kuppeihin, sekä Taika-astioihin. Kaipa sitä vois keräillä kaikkia, vaikka kaapissa nököttääkin KoKon astiasto... Liikaa ihania astioita maailmassa

    VastaaPoista
  2. Tuo on kyllä totta! Liikaa ihania astioita, ei kaappiin mahdu. :) Meillä on Kermansaven Oliivi-sarja perusastiastona ja lisäks muutamia extra-kappaleita noista muista. :)

    VastaaPoista