tiistai 16. elokuuta 2011

Uusi alku

Tämä elokuu on uusi alku elämässäni monessakin mielessä. Pidän syksyn saapumista jonkin loppumisena ja uuden alkamisena joka vuosi. Ainakin voi yrittää parantaa elämänlaatuaan: syödä paremmin, liikkua enemmän ja opiskella ahkerammin. Kesä menee vielä fiilistellessä kulunutta vuotta. Elokuu on uuden alku mielestäni paljon enemmän kuin tammikuu.

Lisäksi olen pian menossa naimisiin. Ja sekös se vasta uuden alkua onkin! Nimittäin rouva-elämän. Jää nähtäväksi muuttaako naimisiinmeno elämääni tai parisuhdettani millään muotoa, toivottavasti ei. :)

Kolmas uusi alku liittyy tähän blogiini. Olen viime viikkojen aikana miettinyt kuumeisesti onko minun järkeä jatkaa blogin pitämistä. Koko kesä meni kirjoitustauon parissa, mutta muiden blogeja luin koko ajan ahkerasti. Yritin miettiä syitä sille, miksi minun olisi hyvä jatkaa bloggaamisharrastusta, mutta en keksinyt kovin montaa järkevää pointtia. Toisaalta jos jotain harrastusta on ollut ikävä niin miksi sitä ei jatkaisi omaksi ilokseen! Näin ollen päätin antaa blogilleni uuden yrityksen.


Samoilla linjoilla mennään kuin aiemminkin. Aion kertoa tavallisesta elämästäni kuvilla höystettynä ikään kuin päiväkirjaa kirjoittaen. Keskityn välillä itselleni rakkaisiin sisustusaiheisiin. Ainakin aion esitellä sisustuselementtejä uudesta kodistamme, johon muutimme tänä kesänä.

Uutena juttuna aion tuoda niin sanotut päivän asut blogiini. En siksi, että kokisin oman tyylini erinomaiseksi, vaan juuri päinvastaisesta syystä. Haluaisin kehittyä pukeutumistyylissäni ja jasentää omaa vaatevarastoani, mihin voisi auttaa asujeni kuvaaminen ja tuominen blogiin asti. Kuvista uskon huomaavani melko nopeasti sen, mitä vaatekomerostani todella puuttuu (vältyn hutiostoksilta) ja mihin suuntaan haluan tyyliäni viedä.

Ensimmäinen päivän asu kuva on otettu tänään. Minulla on flunssa ja se hieman näkyy olemuksestani.
Neule ja farkut: Esprit. Toppi: Italiasta.

3 kommenttia:

  1. Ihanaa, kun taas kirjotat! :) Näänpähän sun päivän asuja, vaikka en nykyään sua joka päivä muuten nää :)

    -Marika

    VastaaPoista
  2. Kiva idea tuo päivän asu! Pitäs itsekin kuvata omia asustuksiaan enemmän, että hahmottaisi, missä vaatteissa sitä aina kulkee ja mitä "niin ihanaa" vaatetta ei ole oikeasti käyttänyt vuoteen... Ois tuo kirpparilajittelu vähän helpompaa. :) Ja onhan se ajankuvaa! Kymmenen vuoden päästä mietitään, että mikähän idea tuossa ja tässäkin oli.

    Go Laura!

    -Heidi

    VastaaPoista
  3. Kiitos tsempeistä! Vähän jännittää mitä tuosta päivän asu-jutusta tulee, mut katsotaan. :) Tuntuu hieman tyhmältä kuvata itseään niin usein! :D

    VastaaPoista